Afla ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut

Afla ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut

Anotimpurile sunt vitale pentru tranzitia si evolutia planetei noastre. Dar ele influenteaza foarte mult si constiinta si starea de spirit a oamenilor. Procesiunea anotimpurilor are un profund caracter simbolic. Sunt asemeneni unor cicluri care ajuta la transformarea noastra.

Publicitate

Fiecare anotimp are o semnificatie simbolica. Porniti intr-o calatorie mana in mana cu natura si anotimpurile sale. In felul acesta veti reusi sa fiti in rezonanta cu principiile vitale ale vietii. Aplicati ciclurile naturii in viata voastra, sincronizati astfel cu inima planetei. In felul aceasta veti experimenta o traire magica, o evolutie sublima a sufletului. Nu lasati agitatia contemporana sa va invadeze si sa va fure fericirea de a va bucura de natura: de cer, de soare, de stele, de iarba si padure, de flori, de valurile marii, de cel mai marunt lucru creat de mana lui Dumnezeu.

Ce spune anotimpul in care te-ai nascut despre tine

Primavara

Cei nascuti Primavara sunt: Sinceri, Generosi, Plini de viata, Dinamici, Efervescenti, Impulsivi, Schimbatori, Aventurosi, Uneori razbunatori, Incapatanati, Pasionali, Imaginativi, Deschisi.

Vara

Publicitate

Cei nascuti Vara sunt: Prietenosi, Usor de ranit, Sinceri, Firi active, Pasionali, Calzi, Altruisti, Usori sarcastici, Buni ascultatori, Accepta greu criticile, Sensibili, Temperamentali, Comici, Vorbareti, Secretosi, Muncitori, Glumeti, Spirituali, Nervosi, Gelosi, Buni observatori, Curajosi.

Toamna

Cei nascuti Toamna sunt: Ambitiosi, Impredictibili, Calzi, Caracter independent, Extrem de rabdator, Bine organizat, Gandesc inainte sa actioneze, Rationali, Prietenosi, Precaut, Atent la detalii, Secretosi, Egoisti, Romantici, Hotarati, Sinceri, Irascibili, Generosi.

Iarna

Cai nascuti Iarna sunt: Siguri pe sine, Iubitori de singuratate, Personalitate puternica, Buni organizatori, Sociabili, Nerabdatori, Logici si practici, Inteligenti, Tacuti, Introvertiti, Extrem de atenti, Incapatanati, Rebeli, Petrecareti, Realisti, Critici.

CITESTE  Câtă electricitate consumi când lași încărcătorul de la telefon în priză

Anotimpurile reprezinta in plan simbolic si cele patru perioade ale zilei si varstele omului: primavara/dimineata/copilaria/nasterea vietii; vara: amiaza/adolescenta si inceputul varstei adulte/puterea; toamna: seara/maturitatea/deplinatate si autonomia.; iarna: noaptea/batranetea, intelepciunea.

In dansul complemenatritatilor Yin-Yang, copilaria isi gaseste oglindirea in putere (primavara in toamna), iar exuberanta adolescentei in seninatatea si intelepciunea batranetii (vara in iarna)

Publicitate
%d bloggers like this: