Ai Ochii Caprui? Trebuie Sa Citesti Asta! Afla Ce Mistere Ascund!

Ai Ochii Caprui? Trebuie Sa Citesti Asta! Afla Ce Mistere Ascund!

Misteriosi sau neintelesi, fascinanti sau expresivi, veseli sau tristi, dragastosi sau plini de ura, ochii sunt cei ce contureaza personalitatea oricarui chip. Culoarea ochilor reprezinta rezultatul caracteristicilor lui genetice, reflectand individualitatea acestuia. Culoarea ochilor se incadreaza, de regula, in patru mari grupe: caprui, albastru, verde si negru.

Publicitate

Ochii caprui sunt cei mai raspanditi, dupa care sunt urmati de cei albastri, verzi si negri. In functie de starea de spirit, culoarea ochilor va avea nuante variate. Indiferent ca sunt albastri, negri, caprui sau verzi, ochii oglindesc ceea ce sufletul vrea sa spuna, chiar daca acesta nu indrazneste sa o faca.

Ochii caprui apartin unor personalitati organizate, incapatanate si orgolioase, ce rar renunta la convingerile lor, fiind totodata firi receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale. Sunt persoane analitice si rationale, care nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale ci prefera sa le faca fata. Aceste persoane exceleaza prin inteligenta, vorbe spirituale si sarm. Au o putere de fascinare enorma asupra celor din jur.

Publicitate

In dragoste, prefera sinceritatea si sentimentele sincere, pe care daca nu le gaseste relatia este sortita esecului, deoarece le place sa intretina relatii de durata si nu isi pierd timpul cu relatii superficiale de pe urma carora vor ramane doar amintiri si nimic altceva. Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice pentru a o impresiona, pentru a mentione pasiunea, si ca relatia lor sa reziste.

Sunt firi sensibile, incantatoare, cu un simt al politetii innascut, care adora romantismul si carora le place sa-si faca noi prieteni pentru a-si largii orizonturile. Se supara usor, dar dupa ce le trece a fel de usor deoarece au capacitatea de a reveni si de a o lua de la capat.

CITESTE  Secretul zilei de nastere - cum te defineste numarul zilei in care te-ai nascut!

Atunci cand sunt suparati sau tristi, primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe un telefon si sa-si verse durerea confesandu-se unui apropiat.

Compatibilitate: persoanele cu ochi caprui este bine sa-si aleaga un partener de viata in baza capacitatii acestuia de a se sacrifica pentru ei. Un fundament sigur in familie va fi sustinut de un partener cu ochi albastri sau verzi.

Publicitate
%d bloggers like this: