Ai probleme in ati gasi partenerul de viata potrivit? Uite cu ce zodii sa nu te cuplezi nicioata

Ai probleme in ati gasi partenerul de viata potrivit? Uite cu ce zodii sa nu te cuplezi nicioata

Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu te ingrijora. Trebuie doar sa fii compatibila din punct de vedere zodiacal cu viitorul tau partener.

Publicitate

Exista unele combinatii de zodii a caror relatie nu poate rezista din cauza diferentelor de caracteristici.

Berbec – Scorpion

Nativii celor doua zodii sunt foarte diferiti din toate punctele de vedere. Se cearta din orice si se impaca foarte greu din cauza orgoliilor personale.

Taur – Varsator

Nativul din Taur isi doreste stabilitate, in timp ce nativul din Varsator nu isi doreste sa respecte nicio regula. Asa ca o relatie intre cei doi se sfarseste, de obicei, prost.

Gemeni – Rac
Cele doua zodii au diferente sentimentale uriase. Daca Racii isi doresc intotdeauna afectiune, Gemenii nu o pot oferi, fiind cunoscuti pentru insensibilitatea lor. Racii sunt emotionali, iar Gemenii sunt rationali.

Publicitate

Leu – Fecioara

Relatia dintre cele doua zodii nu are prea multe sanse, mai ales ca Leul adora sa fie in centrul atentiei iar Fecioara se va satura intr-un final sa ii satisfaca toate dorintele.

Sagetator – Capricorn

Capricornul isi doreste stabilitate si respecta traditiile, in timp ce Sagetatorul adora schimbarile si aventurile. Cele doua zodii nu au multe puncte in comun, asa ca o relatie intre cele doua s-ar incheia destul de repede.

Pesti – Balanta

Chiar daca au multe puncte in comun, cele doua zodii vor incerca mereu sa stabileasca un lider, aflandu-se destul de des in impas. Astfel ca o relatie intre ei ar fi mai mult un chin.

Publicitate
CITESTE  Metoda simpla prin care iti poti afla ascendetul, care este la fel de important ca si zodia
%d bloggers like this: