Alege o brioșă și află ce trăsături ascunde despre gusturile tale!

Alege o brioșă și află ce trăsături ascunde despre gusturile tale!

Gusturile tale arată ce fel de personalitate ai. Stim deja ca toti avem gusturi diferite si prin ele ne diferentiem, fie ca vorbim de imbracaminte sau culoarea parului, toate alegerile ne fac diferiti fata de ceilalti.

Publicitate

Ti-am pregatit un test simplu de personalitate cu trei briose! Alege o briosa si afla ce trasaturi de personalitate ai:

Publicitate

A. Eşti dotat cu o mare flexibilitate mintală şi deteşti atitudinile rigide. De aceea respecţi gândurile şi comportamentele diferite de ale tale cu condiţia ca ele să nu atenteze la libertatea ta, situaţie în care te vezi nevoit să intervii cu tact. Răbdarea ta este superioară celei medii. Probabil că această deschidere mintală se datorează unei solide culturi sau a unor frecvente şederi în străinătate. Din nefericire, cei care nu te cunosc bine iau adesea această toleranţă ca o slăbiciune, de care caută să profite.
B. Eşti o persoană tolerantă, capabilă de a înţelege punctele de vedere diferite de ale tale. Îţi place să compari ideile tale cu ale altora. Chiar dacă discuţiile sunt foarte stimulative, încearcă să nu fii prea agresiv. Dar în faţa ignoranţei şi a mitocăniei supleţea ta se diminuează, situaţie în care nu eziţi să spui adevărul celor care te rănesc sau inoportunează.
C. Eşti de-a dreptul intrasigent, ai idei foarte precise, pe care le aperi cu vigoare, chiar atunci când nu este necesar. Nu te simţi bine când discuţi calm cu cineva care nu are aceeaşi părere ca tine, te ambalezi uşor pentru lucruri fără importanţă şi începi imediat să ţipi. Oricare ar fi circumstanţele sau atmosfera, încerci, întotdeauna, să îţi impui punctele de vedere şi reuşeşti pleci trântind uşa. Comportamentul tau rareori inspiră simpatie.

CITESTE  Un test vechi Japonez iti va spune ce iti sta pe constiinta si nu poti renunta, care este patima ta

Daca te-ai regasit, te invitam sa distribui si sa incerci si alte teste de pe pagina noastra! Iti multumim ca ne urmaresti postarile si ca ne apreciezi munca!

 

Publicitate
%d bloggers like this: