Alege o fereastra si afla ce spune despre starea ta actuala! Vezi ce suflet ai!

Alege o fereastra si afla ce spune despre starea ta actuala! Vezi ce suflet ai!

Esti o persoana care isi reprima identitatea sexuala, care cauta succesul, care se multumeste cu putin, care doreste sa impartaseasca o mie de lucruri dar nu are cui? Descopera ce fel de suflet ai si care sunt temerile tale cele mai mari in viata.

Publicitate

Deschide o fereastra din imagine si vezi ce fel de suflet ai!

Fereastra 1 – Esti o persoana foarte calda, insa nu iti place sa se profite de bunatatea ta!

Esti o persoana care isi reprima identitatea sexuala, care cauta succesul, care se multumeste cu putin, care doreste sa impartaseasca o mie de lucruri dar nu are cui? Descopera ce fel de suflet ai si care sunt temerile tale cele mai mari in viata. Esti o persoana careia ii place sa ii ajute pe semenii sai insa nu accepti sub nicio forma ca cineva sa abuzeze de increderea si bunatatea ta. Cea mai mare temere in viata este tocmai aceasta.

Publicitate

Fereastra 2 – Esti o persoana de gheata, doar la suprafata

Unii spun ca nu ai suflet deloc, altii sunt speriati de privirea ta criminala. Totul este o masca si tu stii cel mai bine asta. Te protejezi de orice eveniment ce ti-ar putea da peste cap viata. In interiorul tau, esti o persoana calda si iubitoare.

Fereastra 3 – Vrei sa fii cel mai bun insa…

Esti impiedicat de complexe. Esti atras de lucrurile superficiale si pozezi foarte mult in societate. Lupti pentru a-ti construi un propriu eu, unul fals, dar care sa corespunda cu imaginea pe care vrei s-o lasi in urma despre tine.

CITESTE  Afla ce pasare este in functie de Luna in care te-ai nascut!

Fereastra 4 – Ai fantezii sexuale ascunse

Esti o persoana destul de promiscua din punct de vedere sexual. Nu iti asumi identitatea sexuala si iti plac povestile pline de aventuri sexuale cu usile si ferestrele inchise. Cand iesi pe strada, esti cel mai conservator dintre toti oamenii. Iti este teama ca ceilalti sa te judece dupa pornirile tale inflacarate.

Fereastra 5 – Le permiti prea multe celor din jur

Ai un suflet atat de bun incat pierzi de cele mai multe ori. Le permiti celor din jur o serie de lucruri care iti fac rau. Conceptia ta de viata este una simpla si nu se va schimba niciodata: \”Iubeste, iubeste, iubeste si fii bun cu ceilalti!

Publicitate
%d bloggers like this: