Aşază-ţi palmele una lângă cealaltă şi vezi dacă liniile inimii se unesc! Ştii ce înseamnă acest lucru?

Aşază-ţi palmele una lângă cealaltă şi vezi dacă liniile inimii se unesc! Ştii ce înseamnă acest lucru?

Linia inimii este localizată chiar la baza degetelor. Această linie dezvăluie o mulţime de informaţii cu privire la personalitate, la relaţiile cu cei din jur şi cu partenerul de viaţă.

Publicitate

Dacă îţi vei aşeza palmele una lângă cealaltă vei observa dacă liniile inimii se unesc şi au cursivitate sau se suprapun. Cum se interpretează aceste situaţii?

Dacă liniile se unesc şi au cursivitate:

Eşti o persoană calmă, cu o personalitate puternică, extrem de echilibrată din punct de vedere sentimental şi nu îţi plac provocările, lucruri ce te fac să fii un părinte ideal. Îţi doreşti stabilitate şi echilibru în viaţă. Ai o fire caldă, plină de compasiune şi vei căuta pe cineva la fel de liniştit ca tine. Nu în ultimul rând, vei ţine cont de părerea celor apropiaţi atunci când îţi alegi jumătatea.

Dacă linia palmei stângi este mai sus decât cea din palma dreaptă:

Publicitate

Ai o fire independentă, hotărâtă şi nu ai nevoie de dragoste pentru a te simţi împlinit. Deschizi uşa provocărilor, chiar dacă ai momente în care mai degrabă pierzi decât câştigi. Eşti o persoană puternică, dar foarte geloasă. Vei caută un partener loial care să îţi fie cumva supus, deoarece eşti un om încăpăţânat.

Dacă linia din palma dreaptă este mai sus decât cea din palma stângă:

Eşti o persoană isteaţă, înţeleaptă, iubeşti din primul până în ultimul moment şi eşti atras în mod special de persoanele mai în vârstă decât tine. Nu iei în considerare ceea ce cred cei din jur despre tine şi preferi să trăieşti liber, fără să îţi fie îngrădite deciziile. Eşti o persoană înţeleaptă şi analitică. Cauţi un partener care să fie la fel de înţelept că ţine, de aceea ai şanse mari să te căsătoreşti cu o persoană mai în vârstă.

CITESTE  Afla ce semnificatie are numarul apartamentului sau casei tale si cum iti influenteaza norocul

Surse: TV Happy, NOOBZ

 

Publicitate
%d bloggers like this: