Astrologii au ales cate un proverb pentru fiecare zodie! Citeste-l pe al tau!

Astrologii au ales cate un proverb pentru fiecare zodie! Citeste-l pe al tau!

Cel care nu stie si nu stie ca nu stie este un prost. Ocoleste-l. Cel care nu stie si stie ca nu stie este un copil. Invata-l. Cel care stie si nu stie ca stie doarme. Trezeste-l. Cel care stie si stie ca stie este un om intelept. Urmeaza-l.

Publicitate

Berbec: 21 martie – 20 aprilie – Un om nesabuit poate fi cunoscut dupa 6 lucruri: manie fara cauza, discurs fara folos, schimbare fara progres, cercetare fara tel, isi pune increderea intr-un strain si isi ia dusmanii drept prieteni”

Taur: 21 aprilie – 21 mai – Daca as avea doua bucati de paine, as vinde una si mi-as cumpara zambile caci ele imi hranesc sufletul.

Gemeni: 22 mai – 21 iunie – 4 lucruri nu mai pot fi luate inapoi: cuvantul vorbit, sageata aruncata, viata trecuta si oportunitatea ratata.

Rac: 22 iunie – 22 iulie – Scrie in nisip lucrurile rele pe care le-ai patit, insa scrie pe o bucata de marmura lucrurile bune care ti se intampla.

Leu: 23 iulie – 22 august – Nu promite lucruri pe care nu o sa le faci caci unele inimi isi construiesc vietile pe baza promisiunilor tale.

Publicitate

Fecioară: 23 august – 21 septembrie – Conversatia este precum a face dragoste: barbatul este intrebarea, femeia este raspunsul si uniunea dintre ei va da roade.

Balanță: 22 septembrie – 22 octombrie – Totul este mic la inceput si apoi creste; mai putin necazul, care este mare la inceput si tot continua sa creasca.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie – Timpul nu se schimba, timpul dezvaluie.

CITESTE  Horoscop Romanesc - Vechi

Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie – Ceea ce inveti in tinerete este sculptat in piatra.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie – Odata ce ti-ai gasit ritmul, il vei sti pe Dumnezeul tau.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie – Este mai bine sa ai o mie de dusmani in afara cortului decat unul in interiorul cortului.

Pești: 19 februarie – 20 martie – Ai incredere in Dumnezeu, insa leaga-ti camila.

Publicitate
%d bloggers like this: