Atentie fetelor, aveti grija ce partener va alegeti – defectele barbatilor in functie de zodie

Atentie fetelor, aveti grija ce partener va alegeti – defectele barbatilor in functie de zodie

Chiar dacă nu este recunoscut de multă lume, horoscopul poate fi unul dintre factorii decisivi în alegerea partenerului de viaţă, mai ale că, de multe ori, caracteristicile generale ale zodiilor se regăsesc şi în realitate.

Publicitate

Pentru a vă contura mai bine o imagine despre bărbatul pe care vi l-aţi ales sau pe care urmează să-l aveţi în viaţa voastră, vă oferim “o listă” a principalelor defete, în funcţie de zodie. Cunoscând părţile “întunecate”, le veţi putea aprecia mai bine calităţile.

Bărbatul Berbec: Principala problemă a berbecilor e dorinţa lor de control. Bărbatul din această zodie va vrea în permanenţă să ţină frâiele relaţiei. Gelos, berbecul nu va accepta cu uşurinţă să te piardă. Mai mult decât atât impulsivitatea şi orgoliul, exagerat uneori, s-ar putea să te scoată din sărite.

Bărbatul Taur: Bărbatul din această zodie vă poate obosi prin încăpăţânarea de neclintit de care dă dovadă în nenumărate situaţii. Este egoist, îi place să se plângă în permanenţă, este invidios, materialist şi zgârcit uneori. Dintre toate aceste lucruri niciunul nu este mai important decât greutatea cu care taurii fac faţă tentaţiilor: sporturi extreme sau aventuri amoroase. Nu vă speriaţi, fetelor, doar e un horoscop al defectelor.

Bărbatul Gemeni: Este un bărbat dual, trece repede de la o stare la alta. Uneori e copilăros, alteori matur, astfel încât reuşeşte să te inducă în eroare. Nu ştii cum să te comporţi în preajma lui, mai ales că nu suportă să i se dea indicaţii despre cum trebuie făcute lucrurile.

Bărbatul Rac: Cu toate că la începutul relaţiei totul va părea lapte şi miere, racul îşi dezvăluie treptat defectele. Are perioade când devine antisocial, când se gândeşte doar la el şi poate folosi împotriva ta şantajul sentimental.

CITESTE  Cum se comporta zodiile cand partenerul le dezamageste in dragoste - Taurii calca totul in picioare
Publicitate

Bărbatul Leu: Orgoliul este cel mai mare defect al său. Devine morocănos şi distant când lucrurile nu sunt aşa cum şi-ar dori el. Bărbatul din această zodie e suspicios, gelos şi are o plăcere aparte pentru aventuri în afara relaţiei.

Bărbatul Fecioară: Este obsedat de perfecţiune şi solicită acest lucru şi de la partenera sa de viaţă. Întrebările şi suspiciunile lui pot deveni deranjante, la un moment dat.

Bărbatul Balanţă: Bărbatul din această zodie este caracterizat de superficialitate. Are mari aşteptări de la cei din jurul său, îi plac luxul, femeile frumoase şi este foarte pretenţios în pat.

Bărbatul Scorpion: Aveţi mare grijă să nu-l călcaţi pe coadă. Este extrem de răzbunător şi vă va face să suferiţi când vă e lumea mai dragă. Este egoist, impulsiv şi nu are nicio problemă în a se uita după alte femei.

Bărbatul Săgetător: Vorbeşte de cele mai multe ori, fără să gândească, spunând lucruri care i-ar putea răni pe cei dragi. Îşi schimbă foarte repede starea: ba este cu capul în nori, ba este prea serios. O căsătorie cu nativul din această zodie nu vă va plictisi însă va fi presărată cu suişuri şi coborâşuri.

Bărbatul Capricorn: Este extrem de protector şi se poate transforma într-un adevărat gardian pentru partenera sa de viaţă. Este un bărbat ironic, conservator şi iubeşte singurătatea. Aveţi mare grijă, căci uneori de poate afunda în muncă şi veţi fi lăsate în plan secund.

Bărbatul Vărsător: Este egoist şi încăpăţânat. Îi place să se plângă de neajunsurile din viaţa lui şi poate deveni agresiv dacă este provocat pe termen lung.

CITESTE  HOROSCOPUL VERII 2017: Afla ce schimbari vor aduce lunile iulie si august in viata ta!

Bărbatul Peşti: Bărbatul din această zodie e un fel de “Don Juan” al zodiacului, căci nu se poate abţine de la aventurile amoroase. Este dezordonat, schimbător, impulsiv şi îi place să mintă.

Sursa: astrology.com

Publicitate
%d bloggers like this: