Calitatile si Defectele zodiilor – afla cum te caracterizeaza

Calitatile si Defectele zodiilor – afla cum te caracterizeaza

Berbec

Publicitate

Pro: Foarte aventuros si indraznet. Tot timpul gata de distractie. De obicei sunt foarte draguti.

Contra: Foarte egoist si egocentrist. Majoritatea nici nu realizeaza acest lucru.

Taur

Pro: Sunt niste prieteni foarte loiali si iubitori. Un simt al umorului extrem de bun, tind sa fie hilari fara ca macar sa isi dea seama. Cu picioarele pe pamant si senzuali. Taurul este invaluit tot timpul in mister.

Contra: Incapatanat si lenes. Tinde sa fie timid uneori. Poate fi naiv si calcat in picioare cu usurinta daca nu este atent.

Gemeni

Pro: Tind sa fie foarte inteligenti si dotati pe plan academic si/sau in arte. Oamenii ii descriu deseori ca fiind genii. Rabdatori si calmi, pot avea mai multe laturi.

Contra: Au schimbari bruste de personalitate. Au probleme in a-si exprima cu adevarat emotiile. Au o fata greu de citit, de aceea nu vei sti niciodata ce gandeste o persoana din nativul gemeni. De asemnea se plictisesc foarte repede de partener/partenera.

Rac

Pro: Foarte iubitori, desi dese ori iubesc persoana gresita si per total au o inima mare si iubitoare. Dragostea, familia si relatiile sunt lucruri foarte importante pentru rac. Foarte fermecatori si amuzanti.

Contra: Nu detin control asupra sentimentelor asa ca tind sa aiba scapari. Sunt dependenti de relatii si se indragostesc repede, lucru care ii poate lasa cu inima franta.

Leu

Pro: Prezenta impunatoare oriunde ar merge( In special femeile din zodia Leu), sunt amuzanti si este foarte bine sa ii ai imprejur. Foarte sexuali. Sunt siguri pe ei si nu le pare rau pentru cine sunt.

CITESTE  Totul despre femeia Pesti

Contra: Trebuie sa fie mereu in centrul atentiei orice ar fi.

Fecioara

Pro: Foarte inteligent si mereu in cautarea cunoasterii. Abilitati practice si plin de carisma. Are un simt al umorului foarte dezvoltat.

Contra: Pot fi plictisitori si previzibili. Deseori simt nevoia de a impresiona si de a face lucruri pentru altii. Uneori pot parea distanti.

Balanta

Pro: Fermecator si corect. Este de obicei in centru atentiei fara ca macar sa incerce. Cu picioarele pe pamant, este o persoana cu care poti purta o conversatie normala. Au un ochi dezvoltat pentru moda, de aceea au tendinta sa fie bine imbracati.

Publicitate

Contra: Foarte manipulatori

Scorpion

Pro: Fermecator, carismatic, romantic si au tendinta sa aiba un simt al umorului foarte dezvoltat. Sunt plini de pasiune cand vine vorba de cariera, lucru care le aduce in general succesul. Este un partener loial cand vine vorba de dragoste. Sensibil si iubitor, foarte sexual.

Contra: Se satura foarte repede de relatii (In special barbatul) pentru ca deobicei oamenii se indragostesc de ei cu usurinta. Intepatura scorpionului nu este doar un mit, acesta se va razbuna cu orice pret pentru totdeauna.

Sagetator

Pro: Este un suflet batran cu un simt al umorului mare. Per total relaxat, nu prea ii plac pentrecerile si prefera sa petreaca timpul in singuratate. Foarte creativi si inteligenti.

Contra: Le pasa mai mult de dragoste decat vor sa admita, dar se plictisesc cu usurinta. Foarte egoisti.

Capricorn

Pro: Cel mai moale si relaxat dintre toti. Orientat spre telurile propuse, ambitios si responsabil. Poti sa te bazezi pe el cu orice lucru. Practic si cu picioarele pe pamant. Capricornul are si un simt al umorului bine dezvoltat, uneori este si copilaros.

CITESTE  ZODIACUL RELATIEI: TOP 10 Motive pentru care un nativ din zodia Balanta nu este un bun partener

Contra: Faptul ca depinde de semnul lunii, il face plictisitor si usor de uitat. Foarte perfectionist si incapatanat.

Varsator

Pro: Creativ si fermecator. De obicei implicat in arte intr-un fel sau altul. Foarte meticulos in ceea ce priveste infatisarea cand vine vorba despre sine sau despre altii. Per total bun cu oamenii, desi uneori pot fi nesuferiti. Femeile varsator sunt foarte senzuale.

Contra: Face pe seful si tot timpul considera ca au dreptate. Au gura mare si nu se tem sa nu spuna ce au de zis daca simt ca nu sunt tratati cu destul respect.

Pesti

Pro: Cel mai fermecator dintre toate zodiile. Tind sa fie foarte spirituali si sensibili cu alte persoane. Au o personalitate nastrusnica cu un simt al umorului dezvoltat.

Contra: Cei mai multi au zero control asupra sentimentelor, care sunt miscate la fel cum misca furtunile marea. Sunt foarte bine cunoscuti pentru accesele de furie si izbucnirile pe care le au. Acest lucru nu inseamna ca sunt o persoana rea, inseamna doar ca nu ai invatat cum sa isi stapaneasca corect emotiile. Foarte instabil in relatii( mai ales femeile) ceea ce duce la pierderea partenerului sau a partenerei. Se plange foarte mult.

Publicitate
%d bloggers like this: