Cat de compatibili sunteti in functie de zodie? O pereche reusita sau o relatie ratata?

Cat de compatibili sunteti in functie de zodie? O pereche reusita sau o relatie ratata?

Compatibilitatea intre zodii poate fi un ghid util pentru a-ti intelege mai bine jumatatea.

Publicitate

Iti prezentam mai jos care sunt semnele zodiacale care fac casa buna si care ar fi mai bine sa ramana doar prieteni.

BERBEC – pentru cei nascuti sub acest semn, cea mai buna compatibilitate este cu Leu, Gemeni, Sagetator si Varsator. Dar Gemenii sunt parteneri ideali. Cu acestia, Berbecii pot sa-si limiteze dorintele de dominare.

TAUR – acest semn zodiacal este compatibil cu Rac si Fecioara, dar merge si cu Pesti si Capricon. Cu Fecioara poate fi o dragoste la prima vedere, iar cu Rac, casnicia ar fi perfecta, ambele fiind semne pasionale.

GEMENI – fac casa buna cu Leu, Berbec si Balanta. Un Geaman iubeste cu ratiunea, iar Leul este opusul, iubind cu inima. Sa nu uitam ca opusurile se atrag. Balanta si Gemenii se potrivesc din punct de vedere intelectual.

RAC – Pestii, Taurii si Scorpionii sunt cei mai potriviti pentru cei din aceasta zodie. Pestii si Racii sunt persoane sensibile si afectuoase. Unul aduce dragoste, iar celalalt protectie.

LEU – poate face o casatorie perfecta cu Sagetator si Balanta. Cuplul Leu- Sagetator reprezinta un tot unitar.

Publicitate

FECIOARA – este compatibila cu Capricon si Taur. Fecioara, o disciplinata si harnicuta, va gasi aceleasi calitati in Capricon. Cu un Taur exista atractie sexuala mare.

BALANTA – este bine sa-si gaseasca un Leu sau Gemeni. Si Leul, si Balanta sunt firi sensibile. Cu Gemenii exista compatibilitate intelectuala si pasionala.

SCORPION – se potrivesc cu cei din semnele astrale Rac, Pesti si Capricon. Intre Pesti si Scorpioni este o atractie. Cu Capriconii au o compatibilitate sexuala, iar cu Racii vor avea o casnicie perfecta.

CITESTE  ZODIACUL CASNICIEI: Top Cinci Zodii care isi ajuta dezinteresat apropiatii, sunt cei mai buni prieteni

SAGETATOR – ar trebui sa-si caute zodii precum Varsator, Berbec sau Leu. Cuplul Sagetator – Varsator este perfect. Sunt firi active si vesele.

CAPRICORN – este semnul ce se potriveste cu o Fecioara sau un Scorpion. Cu Fecioara are o relatie sanatoasa si rationala, iar cu Scorpionul una bazata pe sex.

VARSATOR – se potriveste cu Gemeni si Berbec. Cu Berbecul este o dragoste cu nabadai, dar atractiva. Varsatorul il va domina pe aprigul Berbec, iar cu Gemeni va fi o atractie sexual.

PESTI – acestia au o casnicie fericita cu Taur sau Rac. Cu Taurul nu va fi o casnicie pasionala, dar veti realiza impreuna multe vise. Cu Racul va fi ceva pasional.

Publicitate
%d bloggers like this: