Cele mai certarete zodii ale horoscopului – vezi cu cine nu e bine sa te iei la cearta

Cele mai certarete zodii ale horoscopului – vezi cu cine nu e bine sa te iei la cearta

Dintre cele 12 semne zodiacale, exista zodii mai certarete cu care nu ar fi indicat sa ai o disputa. Iata si topul.

Publicitate

SCORPION, daca intri intr-un conflict cu acest nativ, trebuie sa stii ca acesta nu te va uita asa usor si te va ataca cu toate armele de care dispune. Este o zodie de apa, deci un caracter emotional, ce nu se va lasa usor impresionat. Un tip gelos si posesiv, are mereu o stare conflictuala interioara, ce uneori iese la suprafata, cauzand tensiuni intre el si persoanele din jur.

TAUR, un semn zodiacal incapatanat, va iesi mereu invingator din disputele cu cei din jur. Desi este o zodie de pamant si acestia in general, nu sunt razbunatori. Taurul va da “revansa” celui cu care se va certa. Este un adversar bun, ce recurge la psihologia inversa, pentru a castiga.

VARSATOR, are mereu atitudinea de atotstiutor si este foarte incapatanat. Nu-i place sa-i atragi atentia. Este galagios, in momentul conflictelor si despica firul in patru, venind cu tot felul de argumente. Varsatorul nu va tine ranchiuna niciodata.

Publicitate

FECIOARA, una din cele mai nervoase zodii. Analiza si critica sunt o caracteristica a lor, de aceea este in stare sa devina isterica, atunci cand lucrurile nu decurg asa cum vor. Tonul sarcastic si ironic al Fecioarei, te poate pune intr-o situatie stanjenitoare. Este o zodie de pamant, deci sigur nu va tine dusmanie. Cat de repede se aprinde, tot atat de repede ii trece, insa nu uita.

LEU, are aerul de superioritate, simtindu-se “un rege” al zodiacului. Tip impulsiv, face crize de nervi si se dezlantuie verbal, daca “il calci pe coada”. Te sfatuim sa nu iei peste picior acest natic, mai ales in public, caci consecintele vor fi grave.

CITESTE  ZODIAC CASNICIE: Top Cinci Zodii care pot avea probleme in casnicie!

BERBEC,cel mai impulsiv semn zodiacal, actioneaza mereu din instinct, fara sa stea prea mult pe ganduri. Doreste sa aiba ultimul cuvant si face scandal cu oricine si din orice. Excesele sale de furie, duc uneori la violente. Totusi sunt persoane, ce nu poarta dusmanie si uita repede.

Publicitate
%d bloggers like this: