Cele Patru Cupluri de Zodii Care se Despart in Vara 2017

Cele Patru Cupluri de Zodii Care se Despart in Vara 2017

Astrologii au devzaluit cum va fi viata de cuplu a zodiilor. Am ales cele mai importante informatii, pe care vi le prezentam mai jos!

Publicitate

Taur + Capricorn

Atât Taurii, cât și Capricornii sunt recunoscuți pentru încăpătânarea lor, motiv pentru care cu greu vor reuși să găsească un echilibru. Conflictele pot să apară din senin, şi asta pentru că ambele semne sunt foarte orgolioase şi dornice să deţină supremaţia în relaţie. Pe de altă parte, firea independentă a Capricornului va intra în conflict cu nevoia Taurului de a deţine controlul.

Fecioară + Săgetător

Și aceste două zodii sunt extrem de diferite și nici nu se supun teoriei conform căreia contrastele se atrag. Fecioara este un semn conservator, strict și practic, iar Săgetătorul este rebel și dornic de aventură. Șansele ca aceste zodii să rămână împreună până la sfârșitul verii sunt foarte mici.

Publicitate

Scorpion + Leu

Pentru un nativ din leu, strălucirea, prestanţa şi măreţia sunt elemente esenţiale în viaţă. Însă aceste dorințe nu îi vor fi satisfăcute de Scorpion, care este întotdeauna discret cu viața sa personală. Din acest motiv, apar conflicte în acest cuplu, iar separarea lor este iminentă.

Vărsător + Gemeni

Deși acești nativi sunt compatibili, pasiunea și caracterul vulcanic al celor doi pot duce la nemulțumiri mari și chiar fatale pentru cuplul Vărsător – Gemeni. Își vor da seama că nu pot ajunge la un numitor comun, iar până la finalul acestei veri ar putea să aibă parte de o despărțire civilizată, deoarece niciunuia dintre ei nu îi place cearta.

Publicitate
CITESTE  Horoscopul Rautacios al zodiilor
%d bloggers like this: