Cele Patru Zodii Care Au o INTUITIE foarte Buna! Vezi daca si zodia ta este printre ele!

Cele Patru Zodii Care Au o INTUITIE foarte Buna! Vezi daca si zodia ta este printre ele!

Ai grija ce le spui urmatoarelor semne zodiacale. Nu pot fi duse cu zaharelul, cu una, cu doua. Au o intuitie atat de buna incat sunt capabile sa te vada in profunzime. Oricat de multe lucruri ai vrea sa ascunzi de acesti nativi, ei deja vor sti totul despre tine.
Zodiile cu cea mai buna intuitie din lume sunt:

Publicitate

1. FECIOARA

Fecioara are capacitatea de a vedea dincolo de ceea ce vrei tu sa afisezi. Oricat de mult te-ai stradui sa desenezi o anumita realitate, Fecioara va intui adevarata ta stare interioara si contextul in care faci asta. E bine sa fii sincer cu acest semn zodiacal. Fecioara te va lasa sa iti faci numarul, acumuland toate datele necesare pentru ca la final sa iti spun ca a observat totul.

2. SCORPION

Publicitate

Desi pare destul de aiurit de multe ori, acest nativ te descoase din prima. Pune putine intrebari, multe dintre ele capcana, si iti ghiceste pana si adresa cu tot cu numarul de strada. Scorpionul are o intuitie atat de buna incat stie care este momentul exact in care sa faca anumite achizitii sau sa inceapa un proiect nou. Acesta simte cand ceva nu e in regula.

3. LEU

In ciuda aerului sau narcisist si a arogantei pe care o afiseaza, acest nativ intuieste bine ce se va intampla, mai ales la evenimentele mari. Desi nu are calitati de ghicitor, ghiceste ca prin minune cum iti va merge intr-o relatie sau mai ales cum se va simti el intr-un anumit loc. Intuitia acestei feline nu are pereche.

CITESTE  TOP 3 Zodii langa care vei avea o viata minunata!

4. SAGETATOR

Intuitia Sagetatorului seamana foarte mult cu presimtirile pe care le au mamele atunci cand se intampla ceva cu copilul lor. Sagetatorul poate intui foarte bine lucruri in legatura cu persoanele foarte apropiat, de la un prieten sau persoana iubita pana la o ruda de sange.

Publicitate
%d bloggers like this: