Cinci motive pentru care este foarte bine sa ai un prieten din zodia berbec!

Cinci motive pentru care este foarte bine sa ai un prieten din zodia berbec!

Personalitate
Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.
Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit.

Publicitate

Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur.
Le place sǎ înceapǎ lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odatǎ ce entuziasmul aferent începutului se consumǎ, dispare și motivația de a continua ceea ce au inițiat.

Pot fi conducǎtori excelenți (este în natura lor) și de cele mai multe ori curajul și abnegația lor îi inspirǎ pe ceilalți sǎ-i urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea știu sǎ coopereze cu cei din jur. Nu au rǎbdare sǎ asculte și, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situații sau probleme.

Exista și Berbeci care se manifestǎ precum niște bulgǎri uriași care se rostogolesc, strivind totul pe unde trec. Nu le place sǎ stea, sǎ lâncezeascǎ. Ei trǎiesc pentru acțiune.
Iubind provocǎrile și lupta, se aprind foarte ușor și pot deveni certǎreți, mai ales când ideile și acțiunile nu le sunt sprijinite.

Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Ei se agitǎ continuu, iar mintea lor nu se odihnește niciodatǎ, nici mǎcar când dorm.
Principiul Berbec este animat de dorința descoperirii unor tǎrâmuri necunoscute, fie cǎ este vorba despre un teritoriu, o femeie sau piețe noi de desfacere. Adorǎ sǎ fie tot timpul în acțiune și nu neapǎrat pentru scopul în sine, dar mai ales pentru placerea de a parcurge drumul pana la acest scop.

CITESTE  Afla ce defecte are partenerul tau in functie de zodie!
Publicitate

Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu si Sǎgetator), Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a acționa și de a reuși.

Iată cele 5 motive care te fac să ai o relaţie de prietenie sau amoroasă cu cineva din zodia Berbecului:

1.Berbecii adoră aventurile. Dacă nu știi ce să faci la sfârșit de săptămână, atunci sună-l pe un prieten Berbec? Pentru el e simplu să intre oricând în vreo aventură, iar bucuria și distracția nu vor lipsi. Cei din zodia Berbec sunt plini de pasiune, iar succesul îi urmăreşte mereu datorită temperamentului şi caracterului.

2.Berbecii insuflă optimism. Se adaptează cu ușurință oricărui grup social. Sunt rareori incomozi şi nu se plâng pe nimic niciodată. Unicul dezavantaj e că dacă ceva nu merge, cel mai probabil vei rămâne supărat doar tu. Berbecului nu-i pasă!

3.Berbecul rămâne mereu optimist. Aşa că dacă eşti decepţionat de cineva sau de ceva, nu-ţi rămâne decât să vorbeşti cu el pentru ca să-ţi inspire încredere.

4.Berbecul e prieten fidel. El poate ca nimeni altul să păstreze un secret. Nu-l jigni sau răni pentru că devine dur şi agresiv. Pe de altă parte, la necazuri te poţi bizui oricând pe cel din zodia Berbecului.

5.Berbecii îţi spun totul în faţă. Niciodată nu-ţi vor ascunde adevărul pentru că nu vor să te supere. Dar dacă îi vei trăda, vei avea cei mai crunţi duşmani în persoana lor.

Publicitate
%d bloggers like this: