Cum sa citesti horoscopul corect horoscopul – Vezi ce trebuie sa faci ca sa descoperi ce iti rezerva astrele

Cum sa citesti horoscopul corect horoscopul – Vezi ce trebuie sa faci ca sa descoperi ce iti rezerva astrele

Si tu faci greseala asta! Ai citit gresit pana acum horoscopul! Vezi ce trebuie sa faci ca sa descoperi ce iti rezerva astrele

Publicitate

Foarte multi oameni isi incep ziua citind horoscopul, insa putini stiu cum ar trebui sa o faca.
In loc sa citesti previziune trecute in dreptul Zodiei Solare, alege sa citesti in fiecare zi previziunile aferente semnului zodiacal in care tu ai ascendentul. Se recomanda, pentru o calculare corecta a ascendentului, sa apelezi la un specialist, care va lua in calcul, ora, ziua, luna si anul nasterii, dar si orasul si tara in care te-ai nascut.

Astfel, daca tu te-ai nascut sub semnul Scorpionului, dar ai ascendent in Berbec, vei obtine informatii corecte din horoscopul zilnic daca citesti previziunile pentru nativii din zodia Berbecului, scrie A1.

Astrologii explica faptul ca in momentul in care tu citesti previziunile pentru zodia in care se afla Soarele in ziua in care ai venit pe lume, nu faci decat sa descoperi evenimente care se vor intampla undeva in viitor pentru o cu totul alta persoana.

Concret, cand citesti horoscopul zilnic din dreptul Zodiei Solare (cea identificata in functie de ziua si luna nasterii tale), descoperi numai elemente de baza ale identitatii zodiei si informatii generale cu privire la destinul tuturor celor care au acelasi semn zodiacal solar. Aceasta este greseala celor care citesc horoscopul zilnic o fac constant si acesta este motivul pentru care uneori ai simtit ca informatiile respective nu ti se potrivesc intotdeauna.

Publicitate

Horoscopul este o previziune astrologică pentru o anumită perioadă de timp, acesta se realizează în urma unor analize a planetelor. Horoscopul este o previziune generală, pentru o previziune individualizată este necesară analiza astrogramei natale suprapusă peste astrograma zilei respective.

CITESTE  Horoscopul Chinezesc iti va face o descriere in functie de anul nasterii

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii si-au dat seama ca viata noastra, a oamenilor, se desfasoara in stransa legatura cu evolutiile ce se petrec pe firmament. Nimeni nu poate sti cu exactitate ce ne rezerva viitorul, insa ne bazam pe horoscop pentru a afla cam ce ar fi bine sa facem si de ce ar trebui sa ne ferim intr-o anumita perioada de timp. Horoscopul zilei, ca si cel saptamanal, lunar sau anual, se bazeaza pe vechea stiinta a astrologiei, care foloseste observatiile legate de miscarile planetelor si ale stelelor pentru a furniza indicii legate de diverse evolutii din diversele domenii ale vietii noastre. Pornind de la datele furnizate de astrologie, fiecare horoscop ofera linii de evolutie pentru viata sociala, profesionala, sentimentala, pentru aspectele financiare si de business, pentru sanatate si viata de familie, astfel incat, citind horoscopul zilei, sa ne putem da seama ce am putea face pentru a actiona in sensul elementelor stimulate astral si pentru a evita actiuni care ar putea fi restranse sau stopate de evolutiile planetare. Exista o serie de calcule matematice care fac posibila emiterea unor astfel de “ghidaje”, care sunt inscrise intr-un horoscop zilnic pe care fiecare dintre noi il citim cu mare interes.

Publicitate
%d bloggers like this: