Doar 3% au simbolul ‘x’ in ambele palme! Iata ce inseamna asta

Doar 3% au simbolul ‘x’ in ambele palme! Iata ce inseamna asta

Nu e ghicit in palme, sau vreo superstitie provenita din India. Aceasta este o metoda foarte veche folosita de egipteni si greci pentru a prezice viitorul cuiva. De fapt, ulimul caz cunoscut in care aceasta metoda este mentionata este in epoca lui Alexandru cel Mare, unde consilierii regali au sugerat ca Alexandru va fi cel mai mare lider din acea era, deoarece avea doua X-uri foarte vizibile in ambele palme.

Publicitate

Universitatea STI din Moscova (Rusia), a dezvaluit in ultima lucrare de cercetare cu privire la “misterul X-ului din palma” care a studiat mai mult de 2 milioane de oameni din intreaga lume pentru a intelege legatura dintre litera X si destinul subiectilor. Acestia au dezvaluit ca toata lumea care avea cele doua litere X in ambele palme erau persoanele cele mai remarcabile dintre cele 2 milioane de subiecti, incluzandu-l si pe presedintele Rus Vladimir Putin si pe Abraham Lincoln.

Publicitate

Persoanele cu litera X pe ambele palme sunt persoane cu un caracter puternic, destinul lor fiind intotdeauna cel mai bun. In timp ce alte persoane trebuie sa isi planifice succesul, persoanele cu “dublu X” nu trebuie sa planifice pentru a avea succes. E vorba doar de timp pentru ei. Este vorba doar de timp, pana cand destinul persoanei ia automat forma unui cerc de energie care va face ca persoana sa fie “cea mai buna dintre toate” inainte de moarte.

Acesti indivizi dotati sunt oameni speciali cu care trebuie sa fiti foarte atenti. Acestia sunt de doua ori mai constienti despre tot si nimeni nu ii poate insela. Nu poti minti sau trada persoanele cu X in ambele palme deoarece destinul lor este atat de puternic format incat cel care incearca sa il minta sau sa il insele nu va reusi.

CITESTE  Cum sa te feresti de cele trei ceasuri rele de marti

De asemenea, persoanele cu litera X in palme sunt foarte puternice fizic, chiar daca acestea nu par tot timpul cele mai puternice. Isi pot schimba viata intr-o clipa si pot face o schimbare in viata altcuiva la fel de repede.

Calitatile “Literei X”

  1. De mare succes
  2. In cea mai mare forma
  3. Lideri innascuti
  4. Persoane care nu vor fi uitate dupa moarte

 

Publicitate
%d bloggers like this: