Dorintele ascunse ale zodiilor – afla ce isi doreste partenerul tau dar nu iti spune

Dorintele ascunse ale zodiilor – afla ce isi doreste partenerul tau dar nu iti spune

Cele Mai Ascunse Dorinte Ale Zodiilor
Fiecare dintre noi are o dorință ascunsă, pe care alege să nu o împărtășească nimănui. În funcție de zodia din care face parte, putem afla care sunt aspirațiile secrete ale celor din preajma noastră.Te-ai intrebat vreodata ce inspira cu adevarat fiecare semn zodiacal si ce ii face sa se ridice din pat dimineata? Fiecare semn zodiacal are o dorinta ascunsa care poate fi legata de un lucru sau altul si nu ii poate opri nimeni sa obtina ceea ce vor.
Sa aruncam o privire la ce dorinte ascunse au semnele zodiacale.

Publicitate

Berbecul
Berbecul isi doreste sa fie un lider si sa obtina lucruri marete in viata.Berbecul este una dintre cele mai determinate zodii Sunt lideri nascuti care au un mare vis.

Taurul

Taurul doreste siguranta si securitate in toate domeniile vietii.Taurul tanjeste dupa securitate intr-un mare fel si are nevoie ea de in tot ceea ce face.

Gemeni
Gemenii isi doresc varietate, experiente noi si sa invate lucruri noi. Gemenii au o sete de cunoastere care nu este niciodata pe deplin multumita si vor mereu sa incerce ceva nou.

Racul
Racul isi doreste sa fie impresionat, romantic si liber financiar. Adevarata libertate este in mintea lui si nimic nu il va impiedica sa-si atinga scopul.

Leul
Leul doreste respect si lauda in mod constant. Daca leul nu este laudat pentru realizarile lui “rage” exact ca un leu.

Publicitate

Fecioara
Fecioarele au dorinte ascunse legate de dragoste si orinde merg raspandesc acest frumos sentiment.

CITESTE  Ce rugaciune spune zodia ta la necaz

Balanta
Balanta doreste echilibru si claritate. Balanta nu isi doreste nimic mai mult decat o claritate adevarata si un echilibru in viata. mAtunci cand totul este echilibrat,balanta este cea mai multumita.

Scorpionul
Scorpionul doreste sa ajunga foarte sus si sa bata toate recordurile. Scorpionul este extrem de determinat si nu se da inapoi de la nici o provocare. Ii place sa dovedeasca altei persoane ca greseste si ca poate reusi acolo unde atii esueaza.

Sagetatorul
Are un scop nobil, însă se teme să-l spună celor din jur de teamă să nu fie luat în râs: acela de a schimba lumea. Își dorește să aibă un rol în schimbarea în mai bine a societății, motiv pentru care își pune serviciile în slujba actelor caritabile, politice sau juridice.

Capricornul
Capricornul isi doreste admiratia prietenilor si familiei sale. Capricornii au o dorinta puternica de admiratie si lauda pentru realizarile lor.

Varsatorul
Varsatorii au o puternica dorinta de a iesi in evidenta si de a fi recunoscuti. Varsatorul uraste sa stea in multime si are o dorinta ascunsa de a iesi in evidenta si de a fi laudat pentru acest lucru.

Pesti
Visează foarte departe și își doresc ca aceste dorințe să fie cât mai repede îndeplinite. Nu au răbdarea necesară să parcurgă toți pașii necesari. Vrea ca visul să devină realitate aici și acum.

Publicitate
%d bloggers like this: