Esti fericita cu viata pe care o ai? Descopera top 5 cele mai mari regrete din viata

Esti fericita cu viata pe care o ai? Descopera top 5 cele mai mari regrete din viata

Bronni Vea, autorea articolului, e o doamnă care a lucrat mult timp pentru o instituție medicală ce internează oameni care nu mai au nicio șansă de supraviețuire. Iar una dintre atribuțiunile Broniiei este de a alina durerea celor internați. Astfel prin prisma meseriei, Bronni și-a notat câteva dintre regretele oamenilor pe care i-a întâlnit acolo. Viața e plină de probleme și provocări, pe care nu avem niciodată timp să le rezolvăm. Unii muncesc prea mult, alții se odihnesc prea puțin, alții se plâng de lucruri neimportante. Bronni ne dezvăluie câteva din regretele celor care au mai avut doar câteva zile sau chiar ore de trăit

Publicitate

1. Îmi pare rău că nu am avut curajul să trăiesc viața pentru mine, și nu pentru ceilalți.

Este una din cele mai răspândite regrete printre oameni, pentru că atunci când privesc înapoi, încep să le pară rău de visele neîmplinite. Tocmai din acest motiv e foarte important să încercați să le faceți atunci când încă vă permite sănătatea.

2. Îmi pare rău că am muncit atât de mult

Acest regret e foarte des întâlnit printre bărbați și câteodată printre femei. Mulți dintre ei privind înapoi, au regretul că și-au dedicat mai tot timpul liber unei activități cotidiene doar pentru a-și asigura un mod de viață decent. Dacă minimalizați nevoile personale, scad și cheltuielile, astfel aveți parte de mai mult timp liber și de noi descoperiri în viață.

Publicitate

3. Îmi pare rău că nu am avut curaj să spun ceea ce simt

Foarte mulți sunt gata să-și înăbușe propriile sentimente pentru a păstra o relație. Cu timpul aceste sentimente îi afectează starea de spirit, respectiv și sănătatea. Nu uitați să fiți sinceri și să spuneți ce simțiți, doar așa veți fi fericiți au adevărat.

CITESTE  Ce faci cand nu te protivesti cu partenerul dar nu poti renunta la el

4. Îmi pare rău că nu am păstrat legătura cu prietenii mei

Foarte mulți din acești oameni au simțit cât de importantă e păstrarea legăturilor cu prietenii, mai ales când mai câteva zile de trăit, mulți dintre ei regretă că și-au petrecut prea puțin timp alături de prieteni.

5. Îmi pare rău că nu am fost mai fericit

Cei mai mulți dintre ei au avut un regret ciudat, realizând că erau fericiți tot timpul. Totul consta în decizia de alegere, alegerea propriei fericiri, dar pentru că le era frică să iasă din zona de comfort, le era frică de schimbări și își stabileau niște limite. Astfel, dacă pășeau peste acest obstacol, deveneau mai împliniți și totodată, deveneau fericiți.

Publicitate
%d bloggers like this: