Fiecare zodie este speciala – afla care sunt caracteristicile zodiei tale

Fiecare zodie este speciala – afla care sunt caracteristicile zodiei tale

Fiecare semn zodiacal este special, fiind inzestrat cu defecte, dar si calitati.

Publicitate

Iata ce spun astrele despre calitatile celor 12 zodii:

BERBEC-plin de energie si foarte entuziasmat. Este foarte generos, iar in momentul in care intampina probleme nu-si pierde cumpatul. Este indicat sa ai un prieten langa tine din aceasta zodie.

TAUR-un tip stabil care iubeste dreptatea. Este loial si afectuos. Are tarie de caracter si este o zodie puternica. Stabil in emotii si idei, poate fi un partener ideal.

GEMENI-lipsiti de prejudecati si accepta pe oricine in jurul lor, indiferent de pozitia sociala. Persoane deschise la fire si comunicative, atrag multi prieteni. Acesti nativi sunt firi agere si invata rapid.

RAC-prieten desavarsit, stie sa te asculte. Este secretos si crede intr-o prietenie sincera. Un familist convins, simte mereu nevoia de a ocroti.

LEU-fire deschisa si plina de sarm. Este foarte creativ si plin de energie. Leul este bine organizat si foarte hotarat. Adora relatia de lunga durata. Nativul isi iubeste familia si va fi mereu aproape de cei dragi.

FECIOARA, o zodie deosebit de sensibila, se deschide doar in fata celor pe care ii iubeste. Ambitioasa si perfectionista, se dedica familiei si carierei. Comunicarea este punctul ei forte. Este un exemplu bun de urmat.

Publicitate

BALANTA, una dintre cele mai prietenoase semne zodiacale. Buni oratori si diplomati din fire, balantele ii cuceresc repede pe cei din jur. Sunt afectuosi, sensibili si romantici.

SCORPION, un semn astral foarte echilibrat si corect. Ofera ajutor celor ce au nevoie si are un spirit extraordinar al datoriei. Este plin de energie si foarte competitiv.

CITESTE  Totul despre femeia Berbec

SAGETATOR, un tip onest si plin de energie. Este un om foarte direct si optimist, acest lucru fiind un beneficiu pentru prietenii lui. Si Sagetatorul are sarmul lui, fapt ce-l face placut in anturaj.

CAPRICON, plin de ambitii, isi calculeaza totul in viata, putem spune ca este un bun programator. Bine organizat si foarte inteligent, isi urmeaza drumul si nu se abate de la ruta.

VARSATOR, sablonul tipului optimist si independent. Daca are probleme, le gaseste repede rezolvarea. Varsatorul nu face compromisuri, un lucru demn de laudat. Un mare sufletist, iubeste gesturile caritabile.

PESTI, cei mai convinsi familisti din tot zodiacul, se dedica total familiei. Sunt sociabili si se imprietenesc repede. Se poate spune despre ei ca sunt prieteni de nadejde.

Publicitate
%d bloggers like this: