Linia vietii iti spune ce trasaturi iti ascunde inima! Afla si tu!

Linia vietii iti spune ce trasaturi iti ascunde inima! Afla si tu!

Linia inimii este responsabilă pentru toate emoțiile și evenimentele noastre care sunt centrate în jurul iubirii, fie că esti iubit sau că iubesti. În general, nivelul devotarii depinde de cât de puternica și profunda este linia inimii.

Publicitate

Linia inimii este definită ca linia orizontală deasupra liniei de cap. Începe sub degetul arătător sau degetul mijlociu și se extinde de-a lungul marginii palmei de pe partea degetului mic.

A. Esti nascut pentru a fi lider: ambițios, independent, inteligent, judeci bine și nu iei decizii pripite. Cu toate acestea, esti mai puțin sensibil și uneori poți să fi mai rece cu celelalte persoane, dar această problema se va remedia după ce cunoști mai bine persoanele respective.

B. Esti blând și grijuliu cu alți oameni, cu toate acestea poate să iți fie este sa te decizi daca sa ai incredere in persoanele necunoscute, dar tu ești o persoană bună și de încredere. De asemenea aveți un echilibru bun și o intuiție care nu vă dezamăgește niciodată.

Publicitate

C. Ai o stimă de sine mare și iei decizii de bun conducător. Ești răbdător, grijuliu, binevoitor și ai un suflet bun. Aceste cuvinte te descriu ca fiind cel mai tare lider, dar aceste lucruri nu trebuie să ți se urce la cap, ci să știi cum să gestionezi situațiile fară să pari o persoană îmgâmfată.

D. Ai o inima blanda si buna si de aceea trebuie sa fii atent(a) la cei din jur pentru ca multi vor sa profite de bunatatea ta. Sunt momente in viata in care te-ai lasa pe tine doar ca sa ii ajuti pe restul, insa, te-ai gandit cati ar face acelasi lucru pentru tine?
Nu iti mai lasa emotiile sa iti controleze viata si invata sa pui NU atunci cand trebuie!

CITESTE  Culoarea preferata iti poate spune ce ascunde personalitatea ta! Alege culoarea ta favorita si afla ce spune despre tine!

Daca te-ai regasit, te rugam sa distribui si tu mai departe! Iti multumim!

Publicitate
%d bloggers like this: