Liniile de la incheietura mainii iti poate spune cati ani vei trai! Afla cum sa calculezi

Liniile de la incheietura mainii iti poate spune cati ani vei trai! Afla cum sa calculezi

În chiromanție, liniile sau semicercurile de la încheietura mâinii se numesc „brățări”. Fiecare brățară reprezintă anii pe care îi vei trăi – o brățară valoreaza 30 de ani.

Publicitate

Pentru indieni, prima brățară simbolizează sănătatea, a doua – banii și a treia și a patra – copiii pe care îi vei avea.

Segmentările care apar pe brățări sunt semne de dificultate, probleme. Insulele sau semnele rotunde din zona brățărilor înseamnă că persoana respectiva va reuși să depășească toate problemele prin forțele proprii.

Publicitate

Adâncimea brățărilor este și ea importantă. Cu cât sunt mai adânci brățările, cu atât viața va fi mai ușoară pentru omul care le deține. Dacă brățările par ca urcă spre degetul mare (degetul opozabil), e semn de prosperitate și sănătate.

Brățările groase/late indică tensiuni, griji și greutăți. Persoanele cu astfel de brățări vor munci, vor câștiga mulți bani, dar nu se vor bucura niciodata de ei.

Persoanele cu brățări extrem de apropiate nu sunt foarte sociabile, dar vor excela în domenii ce solicita aptitudini tehnice. Dacă brățările nu au insule sau lanțuri, se vor descurca în viață “ca peștele în apă”.

Publicitate
CITESTE  Ti s-au inegrit bijuteriile din argint? Iti prezentam 7 metode care te vor ajuta sa ii readuci stralucirea
%d bloggers like this: