Nu mai cheltui banii pe medicamente care au o multime de efecte adverse – acest remediu te ajuta in lupta cu hipertensiunea si colesterolul!

Nu mai cheltui banii pe medicamente care au o multime de efecte adverse – acest remediu te ajuta in lupta cu hipertensiunea si colesterolul!

Oamenii care au colesterolul ridicat și hipertensiune arterială sunt conștienți că trebuie să se ocupe de această problemă, dar folosirea medicamentelor pot provoca efecte secundare. Ceea ce mulți nu știu este că pot trata la fel de bine această problemă folosind remedii naturale pe care le oferă natura.

Publicitate

Hipertensiunea sau tensiunea arterială crescută este o afecţiune frecventă în care sângele exercită o presiune exagerată asupra pereţilor arteriali, ceea ce poate duce la complicaţii precum boli cardiace, accidente vasculare cerebrale şi insuficienţă renală.

Colesterolul este un alcool policiclic de care se leaga acizii grasi, devenind astfel o grasime care se intalneste in aproape toate alimentele de origine animala. Nivelul ridicat de colesterol este responsabil pentru atacurile cardiovasculare, ateroscleroza, litiaza biliara si o multime de alte boli, dar foarte putini sunt cei care cunosc faptul ca acest colesterol are un rol esential in mentinerea sanatatii corpului.

Unul dintre ingredientele la care putem apela este usturoiul. Acesta are nenumărate beneficii și îl puteți folosi în rețete care combat colesterolul și îmbunătățesc funcțiile inimii.

Publicitate

Astăzi vom pregăti o rețetă cu usturoi și vin roșu. Este o băutură naturală și economică care combină toate proprietățile usturoiului cu elementele antioxidante ale alcoolului.

INGREDIENTE:

  • 12 căței de usturoi
  • ½ litru de vin rosu

MOD DE PREPARARE:

Se curăță usturoiul, se spală bine și se taie în bucăți. Se pune usturoiul tocat într-un borcan și se adaugă vinul.

Închideți bine sticla și păstrați-o într-un loc bine luminat sau care primește lumina directă a soarelui timp de 15 zile.

CITESTE  Destinul tau se poate citi si in alunite, iata ce semnificatie au in functie de zona in care le ai

În acest timp, agitați borcanul pentru ca substanțele nutritive ale usturoiului să între în vinul rosu.
Beți 50 ml din acest preparat de trei ori pe zi timp de 30 de zile. Apoi trebuie să ne odihnim timp de șase luni deoarece acest tratament nu poate fi repetat decât după această perioadă. Șase luni mai târziu, o putem repeta.

În 10 zile deja puteți vedea rezultatele pozitive ale acestei băuturi fantastice.

Sursa: Echipa InformatiiOnline.net

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Publicitate
%d bloggers like this: