Sapte Calitati pe Care Barbatii Le Cauta La Femei! Tu Ai Aceste Calitati?

Sapte Calitati pe Care Barbatii Le Cauta La Femei! Tu Ai Aceste Calitati?

Portretul femeii ideale este diferit conturat pentru fiecare barbat in parte, insa, daca faci, o medie, rezulta o serie de calitati care se regasesc in majoritatea descrierilor.

Publicitate

Iata 7 calitati pe care barbatii le cauta la femei.

1. Sa fie singura

Un barbat care isi doreste o relatie stabila va ocoli femeia implicata intr-o alta relatie, ca sa evite complicatiile. Asa ca primul lucru pe care va dori sa-l afle de la o femeie este daca este singura si disponibila.

2. Sa fie sexy

Notiunea de sexy, difera – de asemenea – de la barbat la barbat, insa toti isi doresc sa abia alaturi o femeie care sa fie sexy pentru ei.

3. Sa fie stabila emotional

O femeie care sa aiba nervii “acasa” este o caracteristica aflata in multe portrete robot. De altfel, multi barbati cauta o femeie care sa aiba cei trei S (Singura-Sexy-Stabila emotional).

Publicitate

4. Sa fie desteapta

Barbatii isi doresc sa aiba alaturi si o persoana cu care sa poata vorbi. Degeaba au langa ei cea mai frumoasa persoana din lume daca nu pot inchega cea mai banala conversatie.

5. Sa aiba incredere de sine

O femeie cu incredere de sine nu are nevoie de un barbat care sa o faca fericita. Barbatii sunt incantati de femeile care se simt foarte bine in pielea lor, se bucura de viata lor si urmaresc cu placere pasiunile.

6. Sa fie puternica

A apus vremea femeilor supuse barbatului. O femeie care isi sustine cu tarie parerile si credintele, care isi urmareste scopurile este incantatoare pentru orice barbat.

CITESTE  Sfaturile unui batran pentru toata lumea - toti avem o poveste de viata

7. Sa fie distractiva

Barbatilor le place sa se simta bine, sa se distreze si sa aiba parte de compania placuta a unei femei.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Publicitate
%d bloggers like this: