Semnatura ta iti spune multe despre personalitatea ta!

Semnatura ta iti spune multe despre personalitatea ta!

Semnatura este portretul personalitatii noastre, ea descopera multe lucruri despre caracterul fiecaruia si despre modurile unice de a privi viata. De asemenea, semnatura reflecta ceea ce suntem dispusi sa oferim lumii. Este felul in care te reprezinti singur in fata celorlalti, in timp ce restul scrisului denota cine esti cu adevarat. Daca semnatura ta este foarte diferita de felul in care obisnuiesti sa scrii de obicei inseamna ca ceea ce expui publicului nu coincide neaparat si cu ceea ce esti in interior.

Publicitate

Nu degeaba i se acorda o importanta deosebita in grafologie. Semnatura poate spune mai multe despre personalitatea ta mai mult decat orice altceva. Scrisul poate fi influentat de persoana care ne initiaza in tainele scrisului. Inca de la varste fragede invatam regulile, invatam sa facem spatierile intr-un mod corect, invatam sa reprezentam o litera intr-un anumit fel. Stilul scriiturii pe care ni-l insusim are similaritati cu stilul de scris al persoanei care ne-a invatat sa scriem… Semnatura nu poate insa fi pusa sub aceeasi umbrela cu celelalte cuvinte. Semnatura este speciala. Nimeni nu ne-a invatat cum sa ne semnam numele si nimeni nu a ales o semnatura pentru noi. Ne-am creat singuri semnatura – marca distinctiva personala dupa incercari, experimente si mazgalituri.

Publicitate

Marimea semnaturii spune multe despre felul in care oamenii se vad pe ei insisi, dar si despre nivelul de incredere in sine. Un studiu al persoanelor care au devenit celebre in domeniul lor arata ca marimea literelor din semnatura acestora este mai mare cu 50% decat cea a persoanelor mai putin faimoase.

CITESTE  Ai imaginatia bogata? Fa acum testul de imaginatie

Persoanele cu semnaturi de dimensiuni mici incearca sa evite atentia. Este foarte probabil ca acestia sa aiba indoieli asupra propriilor capacitati, noteaza observator.tv.

Unele semnaturi par a fi printate de o masina, in timp ce altele sunt imposibil de citit. in primul caz, acestea dezvaluie faptul ca persoana respectiva este importanta, iar in cel de-al doilea caz, ele arata ca posesorii se considera superiori.

Daca semnatura unei persoane are aceeasi marime ca restul textelor scrise de aceasta, inseamna ca persoana respectiva este onesta si nu incearca sa ascunda nimic. in cazul in care semnatura este mult mai mica in comparatie cu restul textului, scriitorul este timid, modest si nu isi doreste atentie.

Cand o persoana pune un punct la finalul semnaturii, aceasta isi declara autoritatea asupra tuturor lucrurilor pe care le face. Acest lucru arata ca persoanele respective sunt foarte precaute si nu au incredere in oricine.

 

Publicitate
%d bloggers like this: