Stai langa un vampir energetic si nici nu stii! Vezi care sunt vampirii in functie de zodie si care sunt victimele lor!

Stai langa un vampir energetic si nici nu stii! Vezi care sunt vampirii in functie de zodie si care sunt victimele lor!

VEZI cine sunt vampirii energetici şi victimele lor conform semnelor zodiacale

Publicitate

Vampirii energetici sun acele persoane care se alimentează cu energia celor din jur, ridicându-şi dispoziţia din contul problemelor semenilor lor.

Vampirii energetici şi victimele lor

Fiecare din cele douădsprezece semne zodiacale poate fi şi vampir energetic, şi victima acestuia. Victima (sursa) este persoana care este cel mai mult expusă atacului vampirilor energetici. Cei mai mulţi sunt victime.

Vampirii energetici se adaptează mult mai uşor condiţiilor nefavorabile, sunt mai puţin expuşi stresurilor şi au scopuri bine definite. Adevăraţii vampiri energetici tind întotdeauna fie în afara pericolelor şi şă-şi simplifice viaţa. Sunt şi excepţii – oamenii care au capacitatea de a se alimenta cu energia altora, dar nu se folosesc de ea, sau se folosesc extrem de rar.

Semnele zodiacale – vampiri

Cei mai înrăiţi vampiri sunt nativii zodiei Rac. Aceştia sunte de două feluri: cei care au un scop bine stabilit în viaţă şi fac tot posibilul să şi-l atingă, şi cei care permanent se lamentează şi se complac în această stare, urmărind scopul de a aduce la cunoştinţă celor din jur cât de rău se simt ei. Să vă străduiţi să eviataţi astfel de oameni. Mulţi oameni nu pot spune “nu”, de aceea şi transmit energia lor Racilor-vampiri.

Scorpionii abordează altă tactică. Ei sunt cei mai feroce vampiri, pentru că provocarea de către ei a sentimenului de vinovăţie îl poate seca de energie pe oricine. Aceşti Scorpioni nu se opresc nici atunci când sunt nevoiţi să îşi ia hrana vitală de la copii, soţi, părinţi. Cu ei trebuie să fii deschis şi să te prefaci că-ţi plac provocările lor.

CITESTE  De cate ori iubesti cu adevarat in viata
Publicitate

Vampiri-provocatori sunt Vărsătorii şi Săgetătorii. Vărsătorii au o plăcere deosebită să-i umilească pe cei din jur. De cele mai multe ori victime le sunt duşmanii lor, dar nu este exclus să le cadă în plasă şi ceilalţi. Sunt sinceri şi nu-şi ascund capacităţile, dar tributul pentru plăcerea lor este epuizarea energetică a celor din jur. Aceşti oameni trebuie ignoraţi.

Semnele zodiacale ” victime” ale vampirilor energetici

Victime tipice sunt Peştii, deoarece sunt firi sensibile şi foarte emotive. Nu neapărat sunt doar victime, dar în majoritatea cazurilor anume ei sunt cei mai expuşi atacului vampirilor energetici.

Racul poate fi atât în ipostaza de vampir energetic, cât şi în cea de victimă. Nativii acestei zodii pot transmite energia lor, fără a-şi priciunui vreo pagubă. Ei creează impresia că sunt o sursă inepuizabilă de energie.

Printre victimele vampirilor energetici se remarcă Fecioara, care de cele mai multe ori poate simţi atacul vampirilor, redirecţionându-l în altă parte, făcându-i pe aceştia mediteze cât de adecvat este comportamentul lor. Fecioarele simt energia umană, de aceea se străduiesc ele înseşi să dăruiască dragoste, atenţie, căldură sufletească. Au un scop misionar, deaorece salvează, dăruind energie altora, deseori dezintersesat.

În lumea nostră nu întotdeauna se poate delimita clar răul de bine. Vampiri energetici şi victime au fost şi vor fi, păstrându-se echilibrul general. Lucraţi asupra voastră, ca să nu cădeţi în plasa celora care intenţionează să vă secătuiască de energia voastră interioară.

Sursa: eustiu.com

Publicitate
%d bloggers like this: