Stiai ca forma buricului iti poate spune de ce boli ascunse suferi? Afla acum

Stiai ca forma buricului iti poate spune de ce boli ascunse suferi? Afla acum

Uita-te bine la buricul tau! Forma lui iti spune de ce boli suferi
Buricul sau ombilicul este cel care ne leaga de mama in timpul vietii intrauterine, asigurandu-ne aportul de substante nutritive necesare dezvoltarii.
Dupa nastere, odata cu taierea cordonului ombilical, buricul poate capata diverse forme, fiind fie infundat, fie proeminent.

Publicitate

Grecii antici au pus la punct o metoda de divinatie pe care au transformat-o intr-o stiinta, omfalomantie, ei putand descoperi trasaturile de caracter ale unei persoane in functie de cum arata obilicul lor.Există mai multe lucruri mici și semne de pe corpul tau care pot să facă trimitere la afecțiuni ascunse ale organismului. Este important ca aceste semne să fie cunoscute, deoarece acestea sunt simptome ale unor boli periculoase, iar cunoașterea lor îți poate salva viata.

Acest articol dorește să îți arate cum forma buricului tău poate dezvălui dacă anumite organe functionarea corespunzatoare în organism.
Buricul iese în afară, ca un buton
În cazul în care buricul are această formă, trebuie să observi dacă el are tendința de a se mări. În cazul în care iese în afară mai mult decât de obicei, nu este normal si este primul semn al apariției herniei de disc.

Publicitate

Buricul are o formă bombată
Oameni care au această formă bombată sunt mai predispuse la a contacta virusuri și răceli.
Buricul bagat inauntru
Această formă a buric poate indica probleme cu sistemul digestiv. De asemenea, în mai multe cazuri, persoanele cu această formă buric au probleme cu greutatea. De asemenea, aceasta poate duce uneori la constipație.

CITESTE  Top 15 cele mai frumoase locuri de vizitat in Romania

Buricul care arată ca o migdală
Persoanele cu aceasta forma de buric, pot să sufere migrene severe și de dureri musculare si osoase. De asemenea, această formă buric poate fi un semn de fragilitate a oaselor.
Buricul umflat în formă de U
Persoanele cu această formă buric au adesea probleme cu boli de piele și de rinichi. Mai mult decât atât, această formă buric poate provoca deformări ale nou-născuților.

Publicitate
%d bloggers like this: