Stiai ca numele pe care il porti este o amprenta a ceea ce vei fi – acestea sunt cele mai puternice nume de femei

Stiai ca numele pe care il porti este o amprenta a ceea ce vei fi – acestea sunt cele mai puternice nume de femei

Prenumele este o amprenta ce ne va marca toata viata si reflecta o parte din personalitatea celui ce-l poarta. De aceea este foarte importanta alegerea numelui pentru copil.Iata cateva exemple de nume de femei , ce se considera a fi puternice:

Publicitate

ALEXANDRA– provine din limba greaca si inseamna “cel care protejeaza”. Femeile cu acest nume sunt persoane pline de incredere, sunt facute sa conduca, foarte active si ambitioase. Ele au capacitatea de a muta muntii din loc. Sunt persoane bine informate, care-si vor exprima foarte clar ideile.

ANDREEA– vine de la “andros”. adica puternic, curajos. Aceste femei sunt curajoase si foarte inteligente. Au talente artistice precum: scris, teatru si pictura. Cu o personalitate puternica, adeseori sunt muze pentru oameni. Se adapteaza foarte usor si sunt firi optimiste. Bune organizatoare, pot obtine cu usurinta, functii de conducere.

DIANA– “zeita vanatorii”. Femeile cu numele de Diana, au curaj si putere. Sunt persoane practice si se inconjoara de oameni inteligenti. Au un simt estetic aparte, imbracandu-se cu gust.

GABRIELA- provine de la ebraicul “Gabryiel”, unul din cei sapte arhangheli. Aceste femei sunt curajoase si credincioase. Au toate sansele sa devina femei de cariera, caci au o capacitate mare de asimilare a cunostiintelor. Numele le va propulsa un caracter puternic.

Publicitate

LAURA– ce vine de la latinescul “laurus’’, laurii fiind premiile invingatorilor. Cele cu numele de Laura sunt niste invingatoare si totodata caractere puternice. In cercul de prieteni, vor radia mereu, iar prietenii le adora.

VALERIA– din latinescul “valere”, ce inseamna “a fi puternic”. Femeile numite Valeria, reusesc sa treaca peste toate obstacolele din viata. Sunt persoane inteligente, au multa vointa si credinta. Sunt de asemenea niste feministe convinse si nu sufera de nici un complex de inferioritate.

CITESTE  Mintea si Norocul - o povestire minunata

VICTORIA– “invingator”. Acestea se numara printre femeiile victorioase si razbat prin toate vartejurile vietii. Au planuri marete si urmaresc implinirea lor. Sunt dotate cu intuitie si au capacitatea de a anticipa lucrurile.

BIANCA– vine din italiana si are semnificatia de “alb”, de puritate. Femeile botezate cu acest nume sunt foarte sociabile si pline de farmec. Se impun intr-o colectivitate, iar traseul profesional se poate indruma din copilarie.

ANA– un vechi nume ebraic, care inseamna “a avea mila”. Un nume foarte popular, care confera o aura deosebita asupra persoanei ce il poarta. Sunt femei simple, dar rafinate in acelasi timp. Ambitioase din fire, vor obtine tot ce-si propun.

Publicitate
%d bloggers like this: