TOP 4 Zodii care au noroc saptamana 13 – 20 Iunie 2017

TOP 4 Zodii care au noroc saptamana 13 – 20 Iunie 2017

Anul 2017 vine cu schimbari mari, pentru aproape toate zodiile. Iata care sunt cele mai norocoase zodii din saptaman 13 – 20 Iunie 2017, luand in calcul influenta pe care o vor avea planetele Jupiter si Saturn. Astfel, influenta acestor planete determina norocul zodiilor din punct de vedere astrologic, iar numarul de stele de noroc este dupa cum urmeaza, la fiecare zodie. In plus, in 2017 fiecare zodie are anumite numere norocoase pe care e bine sa le urmariti ca sa va calauzeasca in alegerile pe care le faceti.

Publicitate

1. Rac

Pentru tine, surprizele par sa nu mai cunoasca nici o limita. Ca vine vorba de zile bune, ca vine vorba de zile mai putin bune, familia ta pare sa nu te lase nici macar o clipa sa treci singur prin acestea, iar acest lucru este, cu siguranta, unul bun. Daca pana acum starea ta amoroasa nu se numara printre motivele de lauda, ei bine, placa se schimba. Se pare ca o persoana care te va face sa iti schimbi total parerea despre relatii, isi va face aparitia in viata ta si o sa ajungeti sa va propuneti planuri marete impreuna, o mare parte din ele reusind sa le si realizati pana la sfarsitul verii.

Rac – 5 stele

Numere norocoase: 4 si 6

2. Fecioara

Publicitate

Saptamana aceasta este saptamana oportunitatilor pentru tine. La fiecare pas vei gasi cate un trifoi cu patru foi si toate călătoriile pe care vei avea ocazia sa le faci iti vor aduce experiente care te vor ajuta in cariera, si nu numai. In schimb, acorda atentie persoanelor din jur, deoarece exista unele riscuri, ca in urma succeselor pe care le vei avea in acest an, sa ajungi sa fii invidiata de cei la care te astepti mai putin.

CITESTE  Taur cu Scorpion? Niciodata! Afla care iti este zodia opusa in relatie

Fecioara – 10 stele

Numere norocoase: 2, 5 si 7

3. Pesti

Se pare ca semnul tau zodiacal este unul dintre cele mai norocoase in saptamana ce urmeaza. Bugetele tale vor cunoaste cresteri semnificative si vei gasi chiar metode prospere de a-i investi. Daca luna trecuta s-a incheiat cu unele conflicte, poti sta linistita; inca de la inceputul saptamanii lucrurile au inceput sa revina la normal si unele promisiuni primite din partea prietenelor vor prinde contur. Vei pasi increzatoare in noi directii, iar acest lucru nu va ramane neobservat.

Pesti – 4 stele

Numere norocoase: 1, 3, 4 si 9

4. Taur

Saptamana care urmeaza iti va aduce un plus de energie si vei gasi cele mai bune metode de a profita de acest lucru. In ceea ce priveste cariera ta, aceasta va gasi cai de inflorire si iti va aduce venituri considerabile care iti vor permite sa-ti petreci concediul intr-o locatie la care visai de multa vreme. Prin diverse calatorii pe care le vei face, vei avea numeroase ocazii de a te dezvolta personal; sa nu le privesti cu teama, ba din contra, paseste curajoasa inspre ele si nu vei avea nimic de pierdut.

Taur – 9 stele

Numere norocoase: 2 si 8

Publicitate
%d bloggers like this: