TOP 5 Zodii care au o inima buna!

TOP 5 Zodii care au o inima buna!

Iubesc din toata inima si se daruiesc total. Sufera in tacere, cumplit si isi revin cu greu dupa o dezamagire in dragoste. Din pacate, multi profita de sufletul lor bun si adesea il calca in picioare.

Publicitate

Iata care sunt zodiile in care se nasc persoanele care sufera adevarate drame sentimentale:

Rac

Super sensibili, Racii sunt oameni care n-ar face rau nici unei muste. E motivul pentru care prefera sa ia asupra lor chiar si o vina care nu le apartine. De aceea, vor plange cu lacrimi amare de fiecare data cand vor trai dezamagiri. Iar asta se intampla destul de des, din pacate. Pentru ca se vor gasi oameni care sa profite de inima lor mare, de daruirea lor neconditionata. Au ghinion in dragoste, asta este cert.

Balanta

Balantele sunt persoane sensibile, pasionale, care se dedica intru totul unei relatii. Nu primesc, din pacate, cu aceeasi masura cu care ofera, iar acest lucru le va face sa traiasca adevarate drame sentimentale. Se considera fara noroc in dragoste si ajung sa sufere din cauza singuratatii. Au asteptari mari de la persoanele pe care le iubesc, dar nu le ajuta nici macar precautia caracteristica, astfel ca vor ajunge sa sufere cumplit.

Publicitate

Pesti

Pestii se indragostesc de putine ori, dar de fiecare data iubesc intens si se daruiesc total. Dragostea este un dulce chin pentru ei si suferinta pare cel mai frumos aspect al iubirii. Isi contureaza asteptari mari si aproape de fiecare data sfarsesc prin a trai dezamagiri crunte. Nu au rabdare in dragoste, sentimentele puternice sunt un ideal, cred mereu ca traiesc dragostea vietii lor, dar cu cat se ridica mai sus, cu atat cad mai rau.

CITESTE  Top 3 zodii de femei langa care poti avea viata perfecta! Te vei indragosti de ele la prima vedere

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt persoane generoase și politicoase. Caută să fie apreciați de toată lumea, iar dacă vei reuși să îi câștigi încrederea unei Fecioare, vei descoperi un prieten adevărat, gata să facă sacrificii pentru ține. Fecioară da dovadă de sufletism și caută să își binedispuna apropiați și să le fie alături atunci când aceștia dau de greu.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali şi asta le aduse uneori suferinţe în dragoste. Punând tot sufletul de fiecare dată, cu fiecare persoană şi în toate situaţiile, ei se consumă mult pentru nimic, sperând mereu că actuala iubire este cea din poveşti.

Publicitate
%d bloggers like this: