TOP 5 Zodii dornice de aventura

TOP 5 Zodii dornice de aventura

Momentele intime cu partenerul sunt extreme de importante, mai ales intr-o relatie in care exista iubire. Totusi, unele zodii sunt ceva mai dependente de dragoste decat altele. Iata top 5 zodii nimfomane:

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale, dezlantuite, directe si foarte curajoase. Chiar daca trimite semnale erotice, asta nu inseamna ca barbatul trebuie sa se dezvaluie direct. Insa dupa ce prinzi in mreje o femeie Berbec, vei vedea ca are o creativitate iesita din comun. E foarte deschisa la jocuri in pat, la tinute atragatoaresau fantezii extreme. Cu toate acestea, e o femeie complexa, care combina romantismul cu instinctele animalice.

Leu

Femeia Leu are momentele ei: ori se arunca in aventuri fara a clipi, ori se lasa cucerite foarte greu. Ii place sa fie complimentata si cucerita cu gesturi pasionale. Ii place sa domine cel mai mult, dar si sa fie dominata. Se preteaza usor la jocuri in pat, chiar excentrice.

Barbatul Leu este la fel de pretentios si ii place sa isi cunoasca bine teritoriul inainte de a-l cuceri si poseda la propriu. Senzualitatea sa e debordanta, are incredere in sine si ii place sa fie complimentat.

Balanta

Femeia Balanta experimenteaza, e entuziasta si curioasa. Se dedica placerilor excentrice numai pentru a pastra armonia momentului. Senzualitatea sa este mare, dar unele Balante se pot lasa greu. Destul de pretentioase la inceput, ele se imbata apoi de placerea de a face dragoste. Pe masura ce trece timpul, ea devine o artista in ale dragostei.

Barbatul Balanta e si el destul de complex fiindca tinde sa confunde dragostea cu amorul. Cu toate acestea, e un amant perfect deoarece ii place sa experimenteze, sa cunoasca cat mai multe in ale amorului si e foarte atent la detalii.

CITESTE  Horoscop Romanesc - Vechi

Scorpion

Femeia Scorpion este cea mai erotica, dar si pasionala femeie din zodiac. Ea experimenteaza orice, fara discernamant, desi are o predispozitie spre a lega relatii serioase. Magnetismul femeii din aceasta zodie este fara margini, dar cei care raman lipiti de ea vor fi doar cei care i se dedica total si ajung la inaltimea pretentiilor ei amoroase.

Barbatul Scorpion e foarte sensibil, dar aceasta sensibilitate e transpusa intr-un erotism fara margini. El e pasional, atragator, cu performante in pat notabile. Amorul e foarte important, ii plac perversiunile si isi cauta femei la fel de pricepute ca el.

Varsator

Femeia Varsator tinde sa fie excentrica si sa experimenteze amorul fara implicare emotionala. Oportunitatile amoroase sunt bine venite. Cu toate acestea, ea este o fantezista si accepta cu greu un barbat care vrea mai mult decat dragoste de la ea.

Barbatul Varsator este si el la fel de deschis la experimente diverse, fara a tine cont de cea cu care imparte momentele de placere. Va apela la toate tertipurile pentru a face respectivele momente de neuitat. Bineinteles, cea care va ajunge la sufletul lui va fi o femeie complexa. Varsatorul nu se implica emotional decat foarte rar si pentru o femeie desavarsita.

%d bloggers like this: