Top zodii care iubesc prea mult – isi dau totul pentru relatia lor

Top zodii care iubesc prea mult – isi dau totul pentru relatia lor

Astea sunt zodiile care iubesc prea mult! Pun trup si suflet in orice relatie!
Pentru cateva semne zodiacale, lumea intreaga se invarte in jurul persoanei iubite, iar aerul devine irespirabil in lipsa acesteia. Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general.

Publicitate

Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea astrelor pe cer imprima fiecarei zodii in parte trasaturi distinctive unice. Am aflat din tot felul de zodiace ce fel de individualitati suntem, cum ne influenteaza planetele personalitatea, prin ce simboluri mitice suntem reprezentate, cu ce fel de persoane suntem compatibile sau ce parcurs existential au trasat astrele pentru noi.

Nu v-ati intrebat insa ce se ascunde in spatele fiecarei zodii si dupa ce anume tanjeste sufletul nostru? Nu v-ati dori sa stiti care sunt dorintele cele mai intime ale partenerului si ce expectante are acesta in legatura cu dragostea?

Publicitate

RAC
Sentimentele sunt intotdeauna pe primul loc pentru nativii din Rac, care dau dovada de o sensibilitate mai mare decat orice alt semn zodiacal. Racii investesc atat de mult in relatia de cuplu, incat le este foarte greu sa stea departe de partener. Pasiunea prea intensa a Racului ii poate aduce multa suferinta.

SCORPION
Scorpionii traiesc emotii intense toate aspectele vietii, iar cele amoroase nu fac exceptie. Determinati si adesea incapatanati, nativii acestei zodii sunt adesea posesivi si nu renunta usor la iubire. Planeta Marte guverneaza si energia sexuala, iar Scorpionii se pot lauda cu o viata amoroasa foarte intensa.

CITESTE  HOROSCOP: Afla ce calitate apreciaza cei din jur la tine!

TAUR
Pasionali si senzuali, nativii din zodia Taur iubesc peste masura, iar apetitul lor sexual este, ca si al Scorpionului, urias. Cei nascuti sub acest semn cauta stabilitate in relatie si se dedica partenerului trup si suflet, iubind cu intensitate. Problema este ca se asteapta ca si acesta, la randul lui, sa investeasca la fel de mult in aceasta relatie.

Publicitate
%d bloggers like this: