Tu stii care este talismanul norocos al zodiei tale? Afla acum care este simbolul tau norocos!

Tu stii care este talismanul norocos al zodiei tale? Afla acum care este simbolul tau norocos!

Talismanele au rolul de a-i ocroti pe cei ce le poarta. Aceste obiecte au o incarcatura energetica foarte puternica.

Publicitate

Iata care este talismanul norocos pentru fiecare zodie:

BERBEC-ambitios si foarte energic. Mereu vrea sa obtina totul. Talismanul feng shui este Corabia Bogatiei, un simbol al norocului si bogatiei.

TAUR-face impresie buna. Este amabil, dar iubeste foarte mult confortul si bunastarea. Talismanul feng shui este Amuleta cu Floare de Lotus. Aceasta aduce bunastarea.

GEMENI-foarte receptivi, asimileaza repede toate informatiile. Putin nehotarati, sunt mereu cu zambetul pe buze desi uneori nu sunt sinceri. Talismanul feng shui este Sfera de Cuart, ce va imbunatati relatiile.

RAC – un nativ sensibil ce doreste mereu sa protejeze. Foarte intuitiv, anticipeaza pericolele. Talismanul feng shui este Dragonul cu Moneda, un simbol de protectie si noroc.

LEU – un luptator neinfricat, ii place sa se dea in spectacol. Putin arogant, nutreste sentimente deosebite fata de familie. Talismanul feng shui este Piatra Dorintei, ce atrage energia pozitiva.

Publicitate

FECIOARA-persoana rationala, dar foarte meticuloasa. Adora sa-si faca planuri pe termen lung, dar uneori se pierde in amanunte.Talismanul feng shui este Nodul Mistic, amuleta ce atrage norocul.

BALANTA-o persoana echilibrata si un bun orator. Insa nehotararea il caracterizeaza. Talismanul feng shui este Marul Armoniei, simbol al sanatatii si stabilitatii.

SCORPION – un nativ foarte discret ce adora sa-si ajute semenii. In viata de cuplu este un posesiv. Talismanul feng shui este Ochiul Protector, o protectie impotriva geloziei.

SAGETATOR-un semn amabil si generos. Are propriile reguli dupa care isi traieste viata. Talismanul feng shui este Tigrul si Nodul Mistic, o bratara ce sporeste curajul.

CITESTE  HOROSCOP Complet al lunii IULIE pentru zodia Leu

CAPRICORN-un semn de pamant foarte hotarat. Isi asuma doar ce poate face. Familia este primordiala pentru el. Talismanul feng shui este Broasca Testoasa, un simbol al perseverentei.

VARSATOR-nativ cu o personalitate rebela si nonconformista. Tip sociabil, va capta intotdeauna atentia.Talismanul feng shui este Amuleta cu Monede, o bratara ce amplifica norocul.

PESTI-o persoana fragila, dar este totusi foarte ambitios. O caracteristica a acestuia este dualitatea si nehotararea.Talismanul feng shui este Crapul Norocos, un simbol al puterii.

Publicitate
%d bloggers like this: