Vezi cat de usor poti fi inselata in functie de zodia ta

Vezi cat de usor poti fi inselata in functie de zodia ta

Sansele ca partenerul tau sa te insele cresc sau scad si in functie de zodia in care te-ai nascut. In urma studiului asupra caracetristicilor unei zodii, dar si a unor elemente de viata cotidiana, cercetatorii au ajuns la urmatoarele concluzii:

Publicitate

Femeia nascuta in zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aceste femei nu sunt foarte incapatanate si tocmai de aceea sansele ca sa fie inselate cresc. Potrivit statisticilor, 60% dintre femeile Berbec cu relatii stabile sunt inselate cel putin o data.

Femeia nascuta in zodia TAUR (21 aprilie – 21 mai)

“Tauroaicele” sunt incapatanate. Si pentru ca sunt foarte atente la detalii, cunosc in amanunt tot ce se petrece in viata lor, rareori sunt inselate. Doar 30% dintre femeile Taur sunt inselate.

Femeia nascuta in zodia GEAMENI (21 mai – 20 iunie)

Femeile nascute in zodia Gemeni sunt cele care inseala intr-o relatie si nu prea le intereseaza daca sunt si ele, la randul lor, inselate. Chiar daca banuiesc infidelitatea partenerului, izbucnesc doar in momentul in care au o dovada clara. Astfel, sunt sanse de 70% ca o femeie din Gemeni sa fie inselata de partener.

Femeia nascuta in zodia RAC (21 iunie – 22 iulie)

Deoarece sunt permisive si naive, femeile din aceasta zodie se numara printre cele mai inselate femei. Aproximativ 90% dintre nativele zodiei sunt inselate.

Femeia nascuta in zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Mereu in controlul situatiei, “obsedate” de sex, femeile nascute in zodia leu nu prea au probleme cu partenerii infideli. Doar 10% dintre femeile din aceasta zodie sunt inselate.

CITESTE  Ce faci daca trebuie sa iei o decizie importanta in viata ta? Afla cum trebuie sa procedezi!
Publicitate

Femeia nascuta in zodia Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Femeile din aceasta zodie sunt, la fel ca si barbatii de sub acest semn, destul de fidele. Tocmai de aceea au sanse mari sa fie inselate, in proportie de 60%.

Femeia nascuta in zodia Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Mereu nehotarate, femeile din zodia balanta isi pot indeparta partenerul cu nesiguranta de care dau dovada. Procentul de femei inselate de sub acest semn este de aproximativ 40%.

Femeia nascuta in zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Femeile din acest semn zodiacal sunt atat de puternice si senzuale incat rareori sunt inselate. Procentul in cazul lor este de sub 15%.

Femeia nascuta in zodia Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Femeile de sub acest semn zodiacal sunt destul de echilibrate. Insa, din cauza faptului ca sunt posesive, au o rata de a fi inselate destul de mare, de aproximativ 70%.

Femeia nascuta in zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

La fel ca si barbatii, aceste femei nu inseala. Tocmai din aceasta cauza risca sa fie ele inselate cel mai des. O proportie de aproximativ 80% dintre femeile capricorn sunt inselate.

Femeia nascuta in zodia Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Femeile din acest semn zodiacal sunt foarte puternice si de aceea nu sunt inselate des, avand in vedere ca sunt cat se poate de senzuale si feminine.

Femeia nascuta in zodia Peste (19 februarie – 20 martie)

Femeile din acest semn zodiacal au cele mai mari sanse de a fi inselate. Rareori o femeie din Pesti are un partener fidel 100%.

Publicitate
CITESTE  ZODIACUL RELATIEI: TOP 10 Motive pentru care Taurul nu este un bun partener!
%d bloggers like this: