Vezi ce culoare i se potriveste zodiei tale, culoarea care ii da putere si noroc!

Vezi ce culoare i se potriveste zodiei tale, culoarea care ii da putere si noroc!

Viaţa noastră este un cumul de factori bazaţi pe culori, sunete, forme şi energii. Din acest punct de vedere vorbim de o adevărată şi fascinantă fabrică de moduri de manifestare ale oamenilor.

Publicitate

Mai sus vă prezint un tabel simplu şi eficient în acelaşi timp, cu ajutorul căruia vă puteţi orienta în viaţa de zi cu zi dacă vreţi să aveţi rezultate optime în ceea ce faceţi.

Zodia  Culoare

Berbec – Roşu

(Foc)

Taur – Verde

(Pamant)

Gemeni – Galben

(Aer)

Rac – Argintiu

(Apa)

Leu – Orange

(Foc)

Fecioară – Violet

(Pamant)

Balanţă – Bleu ciel

(Aer)

Scorpion – Negru

(Apa)

Săgetător – Albastru

(Foc)

Capricorn – Indigo închis

(Pamant)

Vărsător – deschis

(Aer)

Peşti – marin

(Apa)

Interpretările şi analiza tabelului zodiacal-cromatic

Ce culoare se potriveste fiecarei zodii? Aşa după cum vedeţi din tabel, fiecare zodie poate funcţiona şi ca Ascendent, atunci când ora de naştere determină ordinea caselor în horoscopul personal. De cele mai multe ori oamenii se nasc într-o zodie şi au Ascendentul într-o altă zodie. Există excepţiile de la regulă, cum se spune, când un nativ are Ascendentul în aceeaşi zodie de naştere, aspect care îi oferă duble calităţi sau duble defecte, în raport cu aspectele realizate de către planete în horoscopul personal.

De aceea este bine să ţinem seama de anumite elemente care sunt redate de către cele două zodii, cea de naştere şi cea a Ascendentului.

Publicitate

De exemplu, un nativ Berbec poate avea Ascendentul în Leu. Deşi cele două semne zodiacale se află într-o poziţie benefică numită trigon, adică 120 de grade, totuşi trebuie luat în considerare faptul că atât caracterul, cât şi temperamentul nativului sunt dominate de Foc. Dacă am putea face nişte comparaţii simple, putem spune că Focul Berbecului este căldura care face sa dospească şi să crească suficient coca de cozonac, în timp ce Focul Leului este căldura care va coace coca dându-i acel aspect rumen şi frumos. Cu toate acestea pot exista cazuri de Berbec cu Ascendent în Leu când cele două Focuri ar face mai mult rău decât bine individului în cauză. Să continuăm exemplul şi să admitem că acest nativ are în Rac pe Saturn, în Balanţă pe Marte şi în Capricorn pe Jupiter. Aceste trei planete trimit efecte negative asupra zodiei de bază, prin unghiurile realizate, deci asupra caracterului. Nativul fiind Berbec, culoarea roşie îi este specifică, dar într-un asemenea caz roşul mai degrabă l-ar face să fie prea impulsiv şi agitat, şi atunci nativul trebuie să aleagă o altă culoare care să-i calmeze caracterul.

CITESTE  TOP 5 zodii orgolioase! Vezi daca te afli printre ele!

Deci nu neapărat culoarea specifică zodiei de naştere poate fi optimă pentru nativ, Ce culoare se potriveste fiecarei zodii? deoarece individul în cauză poate fi prea impulsiv, prea agitat, prea nervos, ori prea pasiv, prea leneş sau dezinteresat. Şi atunci caracterul trebuie compensat printr-o altă culoare, şi în plus prin culoarea specifică Ascendentului. Mergând mai departe pe firul unei asemenea analize, ajungem la factorul karmic conform căruia caracterul şi temperamentul sunt condiţionate de faptele din viaţa anterioară. Altfel spus nu ne naştem întâmplător într-o zodie sau alta, la o oră anume în această lume. Destinul fiecărui om este arătat din punct de vedere astrologic de Axa Nodurilor Lunare, Nodul Nord şi Nodul Sud – primul reprezintă menirea noastră pe Pământ, al doilea karma cu care venim la întrupare.

Uneori unul dintre Nodurile Lunare e plasat la naştere în zodia de naştere, caz în care putem apela la culoarea care linişteşte caracterul, dacă individul e prea agitat. Nodul Nord e influenţat de energia lui Jupiter – deci albastru, iar Nodul Sud de energia lui Saturn, şi aici avem culoarea indigo. Deci două culori care liniştesc. Dintr-un asemenea considerent, un Berbec prea impulsiv poate purta albastru în loc de roşu, pentru a reuşi să persevereze în rezultate optime şi benefice pentru propria persoană. Dacă nu ştie acest lucru sau nu vrea, ori nu este dispus, karma oricum îl va împinge în mod subtil către lucruri şi obiecte care prezintă culoarea indigo, adică putem vorbi aici că factorul karmic vine şi determină o influenţă subtilă în viaţa individului respectiv.

Publicitate
CITESTE  TOP 3 Zodii care vor simti din nou aburii iubirii! In viata lor vor intra cineva special sau se va concretiza o relatie!
%d bloggers like this: