Vrei sa afli care sunt punctele tari ale caracterului tau? Acest test iti va arata ce fel este caracterul tau

Vrei sa afli care sunt punctele tari ale caracterului tau? Acest test iti va arata ce fel este caracterul tau

Testul care iti arata punctele forte ale caracterului tau. Odata ce vei afla care sunt acestea, vei putea alege directia pe care sa mergi mai departe.

Publicitate

In fata ta ai 9 desene cu oameni „creati” din figuri geometrice. Alege un desen cu care te asociezi mai mult si mai jos vei afla detalii despre tipul tau de personalitate si despre punctele tale forte.

1 tip – «conducatorul»
De obicei sunt persoane care sunt orientati spre dirijarea si conducerea unei activitati sau a unei organizatii. Posedand un comportament bazat pe valorile etice si sociale, au darul de a povesti, bazandu-se pe capacitatile pe care le au. Se adapteaza usor in sfera sociala, insa dorinta lui de dominare asupra celor din jur are limitele sale.

2 tip – «responsabilul»

Poseda multe dintre calitatile unui conducator, insa deseori se confrunta cu indoieli atunci cand trebuie sa ia o decizie.
Asemenea tipuri de persoane sunt mai orientati spre „capacitatea de a face ceva”, nivel ridicat de profesionalism, este foarte responsabil si are multe cerinte atat fata de sine cat si de cei din jurul sau, pretuieste dreptatea. De cele mai multe ori sufera de boli ale sistemului nervos.

3 tip – «indoielnicul»

Se caracterizeaza prin posedarea mai multor capacitati atat intelectuale cat si practice. De obicei asemenea persoane se plictisesc repede intr-un domeniu. Ei pot alege doua lucruri total diferite, sa aiba hobby-uri pe care sa le considere a doua profesie. Deteste murdaria si dezordinea, iar din aceasta cauza se cearta deseori cu cei din jur. Sunt caracterizati printr-un nivel de sensibilitate sporit si deseori nu cred in fortele proprii. intotdeauna au nevoie de o sustinere usoara.

CITESTE  Alege o roca si descopera mistere ascunse din trecutul si viitorul tau
Publicitate

4 tip – «savantul»

Aceste persoane cu usurinta fac abstractie de realitate, au o gandire „conceptuala” si se deosebesc prin teoriile carora le dau viata. De obicei sunt echilibrati emotional si actioneaza rational. Persoanele cu un asemenea caracter fac parte din domeniul filmului, circului, a teatrului, etc.

5 tip – «intuitivul»

Aceste persoane au o sensibilitate inalta a sistemului nervos. Cu usurinta trec de la un lucru la altul si deseori ii poti vedea in postura aparatorilor minoritatilor. Sunt iubitori de nou. Sunt altruisti, isi demonstreaza grija fata de ceilalti si au o imaginatie bogata.Au propriile norme morale, un autocontrol bine dezvoltat si au o atitudine negativa fata de factorii ce le ingradesc libertatea.

6 tip – «creatorul»

Acestea sunt persoanele care au o fantezie impunatoare si activeaza in domeniul artei. Sunt introverti si au propriile reguli morale, neacceptand o influenta din exterior. Sunt emotionali si cu toate acestea, ideile lor sunt originale intotdeauna.

7 tip – «emotivul»

Sunt persoane care au un nivel ridicat de sentimentalism si emotivism fata de alte persoane, detesta filmele cu violenta, deoarece sunt afectati emotional de acestea. Grijile si problemele altor oameni ii pun in garda, fiind compatimitori. isi directioneaza toata energia in ajutorul persoanelor care s-au pomenit in situatii dificile.

8 tip – «insensibilul»

Este opusul „emotivului”. Nu simte niciodata problemele si emotiile celor din jur si se comporta cu ei rece, punand presiune asupra lor. Daca este un specialist bun, atunci va obliga persoanele sa faca asa cum el crede de cuviinta, arata dozadesucces.

9 tip – «incapatanatul»

Caracterul tau este unul bine definit, si pentru ca stii ca ai de obicei dreptate, multa lume va crede ca esti o persoana incapatanata, insa, experienta ta de viata te ajuta sa identifici si sa intuiesti ce se va intampla asa ca nu renunta si nu ii asculta pe cei din jur – asculta-ti intuitia!

CITESTE  Ai grija! Sapte obiceiuri gresite care iti aduc saracia la usa!

Sursa: caplimpede.ro

Publicitate
%d bloggers like this: