Vrei sa ai o viata frumoasa? Uite secretele

Vrei sa ai o viata frumoasa? Uite secretele

Pentru a putea incepe vreau sa va spun ce inseamna pentru mine o viata echilibrata. Eu cred ca mintea limpede, calmitatea si iubirea sunt elemente importante pentru a fi o persoana echilibrata.

Publicitate

Uneori doar ne pierdem controlul, alteori ne uitam in oglinda si parca nu ne cunoastem, toate sunt rezultatul vietii agitate pe care o traim si neglijenta fata de lucruri care intr-adevar conteaza.

Meditatia
Te ajuta foarte mult sa ai o viata echilibrata, elimina stresul si te lasa cu un profund sentiment de bunastare, imbunatatirea atentiei ori dezvoltarea memoriei, chiar si sporirea creativitatii si a sentimentelor de compasiune.

Intotdeauna fa-ti timp pentru exercitii fizice
Te intrebi cum poti avea timp pentru exercitii cand tu nu ai timp de nimic? Simplu, exercitiile fizice iti imbunatatesc productivitatea, iti cresc energia, te ajuta foarte mult in gandire. Sa incepi ziua cu jogging, cand iti permite vremea, sau intra in sala de fitness macar 30 de minute si vei avea un impact semnificativ asupra sanatatii. Aceste exercitii te vor ajuta sa-ti rezolvi mai repede, sa fii mai eficient, deci timpul pe care tu il consideri pierdut pentru aceste exercitii este defapt un mare castig pentru tine si sanatatea ta.

Publicitate

Nu sta inutil peste program
Problema modului de a-ti echilibra viata incepe cu un management eficient al timpului: sa incerci sa te concentri pe munca ta in timpul zilei, si sa-ti indeplinesti sarcinile mai repede decat este necesar, cresterea eficientei in timpul orelor de lucru iti permite ca atunci cand se termina programul sa participi la nevoile tale emotionale, fizice si psihice.

CITESTE  Un om din multume la scuipat pe Buddha - ce s-a intamplat cu omul te va uimi!

Stabileste-ti prioritatile
Nu-ti pierde timpul cu lucruri inutile sau lucruri care nu-ti fac placere. Acorda mai multa atentie familiei si gaseste-ti hobby-uri ce au legatura cu natura, cu cat petreci mai mult timp in natura, cu atat vei fi mai echilibrat si plin de energie.

Nu-ti neglija corpul
Corpul tau este oglinda ta. Este mult mai usor sa previ decat sa repari. Acorda-ti timp pentru dusuri relaxante, masaje, creme naturale de intretinere, astfel vei avea mai multa incredere in tine.

Si nu in ultimul rand iubeste, lasa-te iubit si razi. Fara aceste ingrediente nu poti avea o viata echilibrata si fericita. Fii tu insuti, nu face compromisuri si nu-ti fie teama sa iei decizii dupa bunul plac.

Publicitate
%d bloggers like this: