Zece pasi pentru a descoperi barbatul visurilor tale – afla ce zodie are!

Zece pasi pentru a descoperi barbatul visurilor tale – afla ce zodie are!

Ce-şi doreşte o femeie de la un bărbat?

Publicitate

Conform unui studiu efectuat cu ajutorul a peste 1000 de persoane, cu vârste între 21 şi 54 de ani, femeile au criterii diferite când e vorba să viseze la bărbatul ideal. În funcţie de ceea ce-şi doresc de la partenerul ideal, s-aun născut următoarele 10 întrebări, iar răspunsurile au fost date pe baza trăsăturilor definitorii ale semnelor zodiacale.

1. Caut un bărbat care să nu mă înşele. Care dintre semnele zodiacale este cel mai fidel?

Bărbatul Taur este, cu siguranţă, cel mai fidel. Loialitatea sa este atât de intensă încât poate deveni, la un moment dat, deranjantă. Dacă începi o relaţie cu bărbatul Taur, asigură-te că îi vei la fel de credincioasă, pentru că acestuia îi va fi imposibil să ierte sau să uite infidelitatea ta.

2. Caut un bărbat pe care să mă pot baza. Ce semn zodiacal este cel mai de încredere?

Bărbatul Rac pune familia pe primul loc şi îşi ia responsabilităţile în serios. Nu vei găsi nativ în altă zodie pe care să poţi conta la fel de mult ca pe Rac.

3. Caut un bărbat bun la suflet. Care este semnul zodiacal cel mai gentil şi drăguţ?

Bărbatul în Peşti este, de departe, cel mai empatic. Simte ceea ce simţi şi tu. Este, pur şi simplu, incapabil să rămână rece la stările tale sufleteşti.

Pe de altă parte, bărbatul Fecioară apreciază bunătatea, este cea mai importantă trăsătură umană, în opinia lui.

4 Caut un bărbat cu simţul umorului. Care este semnul zodiacal care poate să mă facă să zâmbesc?

CITESTE  TOP 10 caracteristici rautacioase despre zodia Gemeni!

Dintre toţii nativii, Leii sunt cei care au un simţ al umorului pronunţat. Dacă vrei să ai parte de porţii zdravene de râs, bărbatul Leu poate fi partenerul ideal pentru tine.

Publicitate

5 Caut un bărbat inteligent. Care este semnul zodiacal cel mai bine dotat din punct de vedere intelectual?

Bărbatul Capricorn este înzestrat de la natură cu o doză mare de inteligenţă şi, pentru că nu se mulţumeşte niciodată cu locul doi în viaţă, întotdeauna pune accent pe educaţie. Aşadar, dacă îţi doreşti un bărbat şi inteligent şi cult, Capricornul poate fi răspunsul.

6 Caut un bărbat pasional. Care este cel mai pătimaş semn zodiacal?

Probabil ştii deja răspunsul la această întrebare. Este vorba de Scorpion, a cărui pasiune pentru sex este la fel de importantă ca nevoia de mâncare şi apă.

7 Caut un bărbat care să ştie să mă asculte. Care este cel mai potrivit semn zodiacal?

Bărbatul Rac înţelege cât de important este pentru tine să ai pe cineva căruia să-i dezvălui poveştile şi sentimentele tale. Poţi conta pe el să stea liniştit şi să te asculte în timp ce tu te descarci după un moment care te-a marcat.

8 Caut o poveste de iubire romantică, de modă veche. Care este cel mai romantic semn zodiacal?

Dacă vorbim despre o idilă de modă veche, bărbatul Berbec este răspunsul corect. Acesta îşi ia foarte în serios rolul într-o relaţie şi te va face să te simţi ca o lady în orice situaţie.

9 Caut un bărbat care să arate bine. Care este cel mai atrăgător semn zodiacal?

CITESTE  HOROSCOP: Afla cinci calitati si cinci defecte ale zodiei tale!

Bărbatul Balanţă este un bărbat cu un look greu de ignorat. Acesta are trăsături simetrice, de invidiat, şi un trup atletic, plin de graţie.

10 Caut un bărbat stilat. Care este cel mai bine îmbrăcat semn zodiacal?

Bărbatul Rac adoră să meargă la shopping pentru haine, este întotdeauna la curent cu trendurile şi va şti întotdeauna să se asorteze cu tine când e vorba de ieşit la vreun eveniment.

Publicitate
%d bloggers like this: