Ziua in care te-ai nascut poate spune ce fel de om esti! Afla ce spune despre tine!

Ziua in care te-ai nascut poate spune ce fel de om esti! Afla ce spune despre tine!

Stiai asta? Uite ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut!

Publicitate

Nu te-ai nascut din intamplare intr-o anumita zi – ea poate ascunde multe trasaturi ascunse ale personalitatii tale!

Zilele saptamanii au importanta mare pentru destinul si personalitatea ta. Iata ce trebuie sa stii.

LUNI – Este o zi buna pentru interactiuni sociale si de afaceri, pentru intalniri cu familia si prietenii. In aceasta zi, iti poti trata emotiile cu respecta pentru ca nimic nu se poate schimba mai repede ca ele. Ai o inima mare si buna, ramai asa!

MARTI – Este o zi in care poti sa ai mai multa incredere in tine si energie. Este un moment bun pentru a incepe ceva. Nu te implica in conflicte pentru ca vei reusi mult mai multe fara ele. Nu mai da increderea oricui!

MIERCURI – Este o zi buna pentru munca mentala: introspectie, studiu, invatat, scris si citit. Este o zi excelenta pentru a comunica. Da telefoane, da e-mailuri si petrece timp de calitate. Esti o persoana cu bun simt!

Publicitate

JOI – In aceasta zi poti atrage norocul de partea ta, poti primi aprobari si poti castiga autoritate. Fii modesta, actioneaza cu integritate si fereste-te de extravagante. Ai grija de sanatatea ta, pentru ca esti dispusa la imbolnaviri pe parcursul vieii!

VINERI – In timpul zilei, bucura-te de aptitudinile tale de socializare, arata ca ai maniere bune si gaseste solutii armonioase pentru persoanele din jurul tau. Este o zi buna pentru romantism, dragoste si afectiune.

SAMBATA – In aceasta zi poti impiedica lucrurile sa scape de sub control. Este o zi buna pentru a incetini ritmul, pentru a te ocupa de detalii si pentru a avea grija de cei in varsta. Este o zi buna pentru a face toate lucrurile bine.

CITESTE  Alege un tunel si afla ce secrete ascunde destinul tau

DUMINICA – Este o zi perfecta pentru acte nobile. Arata-ti generozitatea si bunatatea si incearca sa fii o persoana mai buna. Dar ai grija ca nu toti cei din jur iti merita bunatatea, fereste-te de prietenii falsi!

Daca te-ai regasit, te rugam sa distribui si tu mai departe!

Sursa: girly.ro

Publicitate
%d bloggers like this: